A Dalai Láma Szív Szútra tanítása

A Dalai Láma Szív Szútra tanítása
Szerző: Őszentsége, a XIV. Dalai Láma
Megjelenés: 2010
Terjedelem: 180
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7158
Ár:
Ár:3,000 Ft

A könyv tartalmáról

A Dalai Láma Szív Szútra tanítása


A Szív Szútra több, mint kétezer éve része milliónyi buddhista mindennapi életének. Maga a szöveg rövid, azonban nagyon mély értelemmel bír és a buddhizmus legmélyebb lényegét sűríti össze erőteljes és gondolatébresztő tanításában a valóság függő természetéről.
A Szív Szútra Esszenciájában a Dalai Láma mesteri módon felfedi a Szív Szútra értelmét, így bármely olvasónak hasznára válhatnak e tanítások - azok a tanítások, melyek által megszabadulhatunk a szenvedéstől és igaz együttérzéssel élhetünk. A könyv a Bölcsesség Szíve előadás mellett, tartalmazza a Dalai Láma kommentárját, valamint a buddhista filozófia egyszerű áttekintését is, amely elhelyezi a szútrát történelmi és filozófiai környezetében. A tudós és fordító Thupten Dzsinpa közreműködésével együtt a Szív Szútra esszenciája annak a szövegnek, amely a világ vallási örökségének lényegi részét képezi.
,,Szeretettel és bölcsességgel dolgoztak rajta... mind a haladó gyakorlók, mind kezdők számára hasznos.''

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.