Hatha jóga a rejtett nyelv - szimbólumok, titkok és metaforák

Hatha jóga a rejtett nyelv - szimbólumok, titkok és metaforák
Szerző: Szvámi Sivánanda Rádhá
Megjelenés: 2019
Kiadó: Filosz
ISBN: 9789639841390
Terjedelem: 248
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7093
Akciós ár:
Ár:3,500 Ft
Régi ár:
Régi ár:3,900 Ft

A könyv tartalmáról

Hatha jóga a rejtett nyelv - szimbólumok, titkok és metaforák
 
"Ez a könyv azoknak szól, akik a hatha jóga gyakorlásakor az ászanák mélyebb értelmét is szeret­nék megérteni és megtapasztalni.

A gyakorlatok jelképiségét feltárva közelebb kerülünk egy bennünk rejlő mély és gazdag értelemhez, amely pszichológiai és spirituális szempontból is nagy jelentőségű.

A szerző klasszikus hatha jóga ászanák segítségével ismerteteiaz egyes jelképek kultúrákba ágyazott egyetemes üzenetét, majd pedig gyakorlatok ad, melyek révén a „holt anyag” személyes felfedezőúttá alakítható.“

A Hatha jóga, a rejtett nyelv mélyen személyes és egyben zseniálisan egyetemes könyv. Ha figyelemmel fordulunk az ászanák szimbolikája felé, több jelentésréteget is feltárhatunk, és egész életünket átformáló összefüggésekre bukkanhatunk.

Azzal, hogy szemlélődést viszünk a hatha jóga gyakorlásába, figyelmünket megtanuljuk nemcsak a testünkre, hanem a gondolatainkra, megérzéseinkre és emlékeinkre is kiterjeszteni. A jóga hirtelen több lesz, mint a nap bizonyos szakában végzett puszta testgyakorlás.”
(Szvámí Lalitánanda, a Yasodhara Ashram elnöke)"

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.