Do-in 1 klasszikus hagyományai - Az önmasszázzsal való megújulás ősi művészete

Do-in 1 klasszikus hagyományai - Az önmasszázzsal való megújulás ősi művészete
Szerző: Jacques de Langre
ISBN: 9633052525
Terjedelem: 84
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 168
Ár:
Ár:5,500 Ft

A könyv tartalmáról

A Do-in önmasszázs, könnyed ujjnyomásos és légzőgyakorlatok szervezett sorozata. Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását a gyakorlatot végző személy testében és tudatában. A Do-in kiegyenlíti és helyreállítja a testünkben keringő energiát, és ha szükséges, többletenergiához juttatja szervezetünket.
A Do-in előnye, hogy gyakorlatai saját testünkön elvégezhetőek, mindenfajta külső segítség vagy műszaki tudás nélkül. Gyógyító hatása már a legelső gyakorlatsorozatok elvégzése után megmutatkozik. Bár az akupunktúrával megegyező elvekre épül, a Do-inhoz semmiféle tű vagy más segédeszköz nem szükségeltetik. A hagyomány szerint a Do-in már jóval az akupunktúra előtt létezett, és eredményei gyakran felülmúlják az akupunktúra eredményeit. A kezdőknek ajánlatos mihamarabb megismerkedniük a legalapvetőbb és igen könnyen elsajátítható gyakorlatokkal, mert csak így válhatnak elég érzékennyé a Do-in gyógyító erejének befogadására és biztosíthatják a tiszta gyógyító energia beáramlását és keringését testükben.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.