A szervóra a hagyományos kínai orvoslásban - Hogyan gyógyuljunk meg és őrizzük egészségünket energiaciklusaink megértése révén

A szervóra a hagyományos kínai orvoslásban - Hogyan gyógyuljunk meg és őrizzük egészségünket energiaciklusaink megértése révén
Szerző: Lothar Ursinus
Megjelenés: 2022
ISBN: 9789635822911
Terjedelem: 127 oldal
Állapot: új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7757
Akciós ár:
Ár:4,750 Ft
Régi ár:
Régi ár:5,000 Ft

A könyv tartalmáról

 

A szervóra a hagyományos kínai orvoslásban -
 

Hogyan gyógyuljunk meg és őrizzük egészségünket energiaciklusaink megértése révén
 
Szerveink a természet rendje és ritmusa szerint működnek. Ennek a rendnek a megértése és támogatása révén egészségesebben élhetünk, és könnyebben leküzdhetjük a betegségeket. Lothar Ursinus, a hagyományos kínai orvoslás elismert szakértője könyvében bevezet minket testünk óraművének működésébe, és megmutatja, hogyan őrizhetjük meg és nyerhetjük vissza testünk természetes ritmusát.
A szervóra a hagyományos kínai orvoslásban a hagyományos kínai orvoslás szervórájának könnyen értelmezhető útmutatója. A szerző megmutatja, hogyan lehet támogatni a test bioritmusát, felismerni a szervezet egyensúlyhiányra utaló jelzéseit, megtalálni azok forrásait, és elmagyarázza, hogyan nyújthat betekintést a szervóra pillanatnyi fizikai és energetikai állapotunkba. Például ha éjszaka mindig egy bizonyos időpontban ébredünk, akkor érdemes utánanéznünk, hogy melyik szervhez kötődik az adott időszak, hiszen ezáltal felismerhetjük, hogy testünk melyik része igényel plusz odafigyelést és segítséget. Megtudhatjuk, mi történik a testben az egyes szervek aktív idejében, és hogy mit tehetünk a szervek támogatásáért gyógynövények, a homeopátia, viselkedésünk megváltoztatása és egyszerű mindennapi praktikák segítségével.
A szervóra révén megérthetjük testünk természetes ritmusát, visszafejthetjük betegségeink kiváltó okait, így gyorsabban gyógyulhatunk meg, és összességében egészségesebben élhetjük életünket.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.