A Test és Fülakupresszúra tankönyve + CD melléklet + pontválasztó táblázatok

A Test és Fülakupresszúra tankönyve + CD melléklet + pontválasztó táblázatok
Szerző: Dr. Eőry Ajándok
Megjelenés: 2014
ISBN: 9789638964953
Terjedelem: 211 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 4655
Ár:
Ár:8,400 Ft

A könyv tartalmáról

A Test és Fülakupresszúra tankönyve + CD melléklet + pontválasztó táblázatok
„A test- és fülakupresszúra tankönyve” új formában a korábbi könyvem kibővített kiadása. A kínai masszázs (aminek szinonímája az akupresszúra kifejezés) hatásosságában felülmúlja az európai technikákat. Hogy miért? Az alapja az ugyanis, hogy léteznek meridiánjaink, olyan energia-szállító rendszerünk, ami az életenergia akadálytalan szétoszlatására hivatott. Ha ismerjük ezek lefutását és bennük az életenergia áramlási irányát eredményes és hatásos a masszázs mindenféle betegség esetén.

 Akik most ismerkednek a masszázstechnikákkal, azoknak ajánlom ezt a könyvet, mivel a több mint 2500 éves kínai masszázs kiállta az idő próbáját. De mindenképpen ajánlom azoknak, akik már masszőrök, hogy szakmai tudásukat ezzel az új megközelítéssel ötvözzék. De nem válik kárára azon laikusoknak sem, akik nem hivatás szerűen használják ezt a gyógymódot, maguk és szeretteik is épülnek általa.

 Az akupresszúrához nem kell levetkőzni. Ruhán át is kitapinthatóak ezek a masszázspontok. Néhány alkalmazás: koszorúér tágítás, fogyasztás, fejfájás elmulasztás, látás- és hallás-javítás, aszthma, allergiás tünetek elmulasztása.

 A könyvben dvd mellékletet is találnak az akupresszúrás technikák illusztrálására. 

2014. január

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.