Gerinc fájdalom nélkül - A hát- és derékfájás okainak és kezelésének közérthető kézikönyve

Gerinc fájdalom nélkül - A hát- és derékfájás okainak és kezelésének közérthető kézikönyve
Szerző: Dr. Erbszt András
Megjelenés: 2011
Kiadó: Alexandra
ISBN: 9789632974651
Terjedelem: 160 oldal
Állapot: Antikvár, jó állapotban
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 2490

A könyv tartalmáról

Gerinc fájdalom nélkül
A hát- és derékfájás okainak és kezelésének közérthető kézikönyve
A hát- és derékfájás, a különböző gerincbetegségek egyre több ember életét keserítik meg, s mind többen kénytelenek szakorvost felkeresni. Az orvossal való találkozás során azonban sokszor nincs lehetőség arra, hogy valamennyi kérdésünkre részletes és - ami talán még fontosabb - érthető választ kapjunk.

Mi okozza a tüneteket? Pontosan mi fáj? Mikor kell orvoshoz fordulni? Mi történik a CT-, az MR-, az izotópvizsgálat során? Hogyan csillapítható a fájdalom? Elkerülhető az operáció? Mire számítsunk a műtét után? Milyen sportot válasszunk?

E hiánypótló kötet közérthető módon veszi sorra a leggyakoribb panaszokat, ismerteti eredetüket és a lehetséges kezelési módokat. Dr. Erbszt András széles körű orvosi tapasztalatának, közérthető, könnyed stílusának és életszerű példáinak köszönhetően megbirkózhatunk a legkülönbözőbb gerincproblémákkal.

Dr. Erbszt András gerincsebész, gerincspecialista, ortopéd szakorvos.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.