A tökéletes étrend - Dobja le felesleges kilóit, érezze magát nagyszerűen és soha többé ne éhezzen !

A tökéletes étrend - Dobja le felesleges kilóit, érezze magát nagyszerűen és soha többé ne éhezzen !
Szerző: Robert Arnot M. D.
Fordította: Pete Klára - Sudár Balázs
Kiadó: Alexandra
ISBN: 9633682959
Terjedelem: 302
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: books 1627
Ár:
Ár:2,800 Ft

A könyv tartalmáról

A tökéletes étrend

Az egész világon jól ismert egészségügyi szakember, dr. Bob Arnot forradalmian új szemléletű könyvének alapfeltevése egyszerű, ám rendkívül erőteljes: az ételek gyógyszerek. Bizonyos ételek fogyasztása elkerülhetetlenül hízáshoz, illetve rossz kedélyállapothoz vezet, míg más típusú élelmiszerek garantálják a fogyást, valamint a csodás közérzetet.
Ezen felismerés birtokában a nagy sikerű szerző lépésről lépésre, közérthetően mutatja be programját, amellyel testünk fiziológiai működését alapjaiban változtathatjuk meg: hízásról fogyásra váltunk, miközben örökre megváltoztatjuk az ételekről vallott nézeteinket.
A világ vezető kutatói az utóbbi időkben szinte ontják a testsúlyszabályozás új korszakát megnyitó eredményeket, dr. Arnot pedig a világon elsőként összegyűjtötte és rendszerbe foglalta ezeket a felfedezéseket. Hatékony és szerteágazó programjában megtalálhatják a negatív ionizáló készülékekről, a hajnal szimulátorról, a táplálék-kiegészítőkről, illetve - ami a legfontosabb - a glükózbevitelről a legfrissebb információkat. Az érthetőség kedvéért: azok az ételek, amelyeket szervezetünk gyorsan glükózzá alakít, feltartóztathatatlan hízáshoz vezetnek. A legfőbb bűnösök az ételeinkben nagy mennyiségben található keményítők, illetve finomított cukrok. Ezek helyett inkább sok oldódó rostot tartalmazó "kemény ételeket" kellene fogyasztanunk.
Ha ezt tesszük, jóllakottnak, erőtől duzzadónak, frissnek és egészségesnek érezzük magunkat - miközben leadjuk felesleges kilóinkat. A fejezetekben megtalálhatnak mindent - az időzített étkezéstől (a nap egészére megtervezett, időszakokra lebontott étkezési terv, amely megmondja, mikor és mit együnk) kezdve a karcsúsító ételek meghatározásának módszeréig.
A tökéletes étrend sokkal több, mint egy újabb fogyókúrás könyv - ez a könyv életmódot is jelent, amely nem csak az alakunkat, de kedélyállapotunkat is megváltoztatja.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.