Mit kell ma tudni az inkontinenciáról?

Mit kell ma tudni az inkontinenciáról?
Szerző: Katona Ferenc
Megjelenés: 2015
ISBN: 978 963 226 522 3
Terjedelem: 90
Állapot: új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 6917
Ár:
Ár:1,500 Ft

A könyv tartalmáról

A Katona Ferenc és Hamvas Antal szerkesztésében megjelenő kis kötet elsősorban a mindennapi ember, a nagyközönség, de a gyakorló szakorvos, az ápoló számára is hasznos információkat foglalja össze tömören a vizelettartási, székletürítési problémák kezeléséről.

Hazai és nemzetközi szakemberek ismertetik a témakör legfontosabb kérdéseit és válaszait a laikus olvasó számára is könnyen érthető formában. Hirtelen nedves lesz az alsónemű, vagy széklet kerül bele? Esetleg a kettő együtt jelenik meg, holott eddig nem volt ilyen problémánk? Most is betegségről van szó? Mit tegyünk ilyenkor? Mi okoz inkontinenciát, és hogyan védekezzünk ellene? Különböző életkorban eltérő okok vezethetnek a vizelet- vagy székletürítés egyensúlyi állapotának megbomlásához. A kötetből megtudhatjuk, hogy a kisgyermekkorban, szülés vagy műtét után, illetve időskorban mi a tüneteket elszenvedő páciens, a szakorvos és az ápoló feladata, hogy életminőségünk ne szenvedjen csorbát, kisebb életmódváltással, hasznos segédeszközök használatával továbbra is teljes értékű életet élhessünk. A rövid, lényegre törő ismertetéseket szemléletes ábrák és humoros, a komoly témát iróniával...tovább olvasás

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.