Aloha-öröknaptár

Aloha-öröknaptár
Szerző: Jeanne Ruland
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
ISBN: 978-963-291-203-5
Terjedelem: 240 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 5604
Ár:
Ár:3,490 Ft

A könyv tartalmáról

Aloha-öröknaptár
„Az idő akár egy üres könyv. Tartalmat csak az egymásra találások, gondolatok és érzések adnak neki.”
Mi lenne, ha minden napot ajándékként élnél át? Minden lélegzetvételnek örülnél és megáldanád a szürke hétköznapokat? Ez az öröknaptár a legjobb segítséget nyújtja neked ebben. A hawaii huna ősi tudásán alapuló könyvben magát az örömet és a hálát találod meg, hogy a te életedet is beragyogja a szeretet fénye. Az aloha hawaii köszöntés, amelynek jelentése: Megosztom veled a szeretet rezdülését.
Az Aloha-öröknaptár első részében a huna rendszerével ismerkedhetsz meg, míg a másodikban minden hétre találsz egy rövid spirituális útmutatót. Naptárad így hűséges baráttá és kísérővé válhat az évek során, híven megőrizve mindent, ami fontos neked az utadon. Az ajándékul adott ÖRÖKNAPTÁR poszter segítségével megörökítheted életed nevezetes eseményeit, pozitív élményeidet, szeretteid születés- és névnapját, hogy évről évre méltóan tudj megemlékezni ezekről.
BAGDI BELLA énekével és a CD-n hallható meditációjával a Ho’oponopono pozitív üzenetét közvetíti. Segít a tudatalatti átprogramozásában, mindennapos hallgatásával pozitív jövőt, boldogságot, egészséget és békét teremthetsz magadnak, boldogabban és harmonikusabban élheted mindennapjaidat.
„Aloha mahalo. Minden lehetséges. Minden megadatik. Itt és most.
A legjobban bízom, a legjobbat várom el.”

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.