Igen vagy Nem? - Egyértelmű döntések minden helyzetben

Igen vagy Nem? - Egyértelmű döntések minden helyzetben
Szerző: Uwe Albrecht
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
ISBN: 9789632911458
Terjedelem: 168 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 5634

A könyv tartalmáról

Igen vagy Nem? - Egyértelmű döntések minden helyzetben
Életünk során szinte percenként döntenünk kell valamiben. Minden lépésünk egy döntés,  még ha aprónak is tűnik, később létfontosságúvá válhat. Nehezen halljuk meg a belső hangunkat a mentális zajban, ezért kulcsfontosságú, hogy a helyes döntések meghozatalához kapcsolatba kerüljünk a tudattalanunkkal. Saját megérzéseink, a sok szempont és baráti tanács között bizony nehéz megtalálni a helyes döntéshez vezető utat.
A karhossz-teszt a tudattalanunkkal kommunikálva a bennünk lakozó bölcsességet hívja segítségül mindennapos döntéseinkhez. A számos példával és fényképpel szemléletessé tett módszer percek alatt elsajátítható. A tesztet minden élethelyzetben alkalmazhatjuk, kiválaszthatjuk többek között a számunkra legmegfelelőbb élelmiszert vagy az úti célunkhoz vezető legrövidebb útvonalat is. Barátainknak, családtagjainknak egyaránt megtaníthatjuk.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.