Mit üzen a lábad?

Mit üzen a lábad?
Szerző: Ann Gadd
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
ISBN: 9789632910178
Terjedelem: 168 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 5655

A könyv tartalmáról

Mit üzen a lábad?
A talp a lélek tükre. Lábunk és a lelkünk kapcsolatát az ősi civilizációk és a misztikusok is ismerték; a hagyományos gyógyítás elterjedése óta azonban feledésbe merült. Az eddig rejtett tudás napjainkban fokozatosan napvilágra kerül, és egyre szélesebb körben válik ismertté. Lábfejünk hűen tükrözi, ha fizikai, érzelmi vagy szellemi szempontból megbillen az egyensúlyunk. Megismerve sajátos szimbolikáját, lelkünk legbenső tájait tárja elénk, hiszen a szemölcstől a bütyökig semmi sem véletlenül jelenik meg lábunkon.
 
A szerző a csakrák és a lábfej fényében vizsgálja meg testünk és lelkünk kapcsolatát.  A láb egyes vonásain mutatja be a lehetséges problémákat és betegségeket, melyeket részletes magyarázatokkal és  esettanulmányokkal egészít ki. Megtudhatjuk, mire utalnak az egyes lábfejformák, cipők, törött körmök és a lábfej színe. Könyvével olyan eszközt nyújt, amely segít tudatosabbá válni magunkkal és másokkal kapcsolatban, felelősséget vállalni saját gyógyulásunkért, elengedni és megváltoztatni azt, amiről úgy érezzük, hogy idejétmúlttá vált.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.