A csodálatos agyfiatalító program - 30 nap alatt minden korosztálynak

A csodálatos agyfiatalító program - 30 nap alatt minden korosztálynak
Szerző: Canyon Ranch
Megjelenés: 2021
ISBN: 9786156115324
Terjedelem: 282
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7801
Akciós ár:
Ár:5,650 Ft
Régi ár:
Régi ár:5,990 Ft

A könyv tartalmáról

 

A csodálatos agyfiatalító program - 30 nap alatt minden korosztálynak
 
 
30 nap alatt minden korosztálynak
Áttörő módszertan a jobb memóriáért, koncentrációs képességért, hangulatért és általános közérzetért
Dr. Richard Carmona MD. MPH. FACS. - az Amerikai Egyesült Államok tisztifőorvosának jóváhagyásával

"Fantasztikus, hogy az emberek napjainkban akár már 90 évig is élhetnek, de sajnálatos, hogy sok ember túléli a saját agyát" - mondja Dr. Richard Carmona, az Amerikai Egyesült Államok korábbi tisztifőorvosa.

"Az emberi agy körülbelül 70 évig funkcionál rendesen, aztán a teljesítményünk rohamosan romlani kezd... hacsak nem teszünk ellene!"
Dr. Richard Carmona
Te adnál 30 napot az életedből azért, hogy aztán életed végéig az elméd a maximumon dolgozzon? Hogy ne kelljen félned az időskori elbutulástól, a memóriazavartól? Hogy az Alzheimer-kórt, és más betegségeket, amik tipikusan az idős korban alakulnak ki, megelőzd?

Dr. Carmona egy egyedülálló stratégiát dolgozott ki, hogy mindenkinek segítsen fiatal maradni szellemileg, testileg és lelkileg. A Csodálatos Agyfiatalító Program - mely kategóriája bestsellere - azóta az egész világon ismertté vált, mindenkinek hathatós segítséget nyújt az öregedés és a demencia, sőt az Alzheimer-kór megelőzésében is. A program az arizonai Canyon Ranch-nek (az USA egyik legnagyobb wellness és egészségügyi intézményének) védjegye és egyedülálló szolgáltatása lett, melyet már számtalan hálás és gyógyult páciens kórtörténete is visszaigazolt.

Dr. Carmona tanácsait betartva bizonyítottan javul az életminőségünk, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb gondolkodást érhetünk el, miközben az általános közérzetünk is kiváló lesz.

A Csodálatos Agyfiatalító Program nem csak az időseknek nyújt hasznos tanácsokat, hanem a tanulástól megfáradt diákoknak, a munkától leterhelt dolgozóknak, tanároknak, irodai alkalmazottaknak, felső vezetőknek és mindenkinek, aki úgy érzi, hogy az agyának felfrissülésre van szüksége.
A könyv fejezetei bemutatják agyunk működését és egészségét, a stressz káros és ártalmas hatásait, a méregtelenítés szerepét és fontosságát a hétköznapjainkban, valamint az alvás minőségének javítását is elérhetővé teszi mindenki számára. A táplálkozásról és a testmozgásról szóló fejezetek konkrét célokat és feladatokat is tartalmaznak. Nem csak üres frázisokat ismételgetnek (mely szerint "egyen több zöldséget és gyümölcsöt, hogy egészségesebb legyen"), hanem pontos listával segíti az olvasókat.

Csupán 30 nap, és a Csodálatos Agyfiatalító Program jobbá teszi a jelenlegi mentális és fizikai állapotodat, így segít abban, hogy a jövő nyugdíjasaként is aktív szellemi életet élj!

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.