A bioenergetika alapjai

A bioenergetika alapjai
Szerző: Viktor Korjakin
Megjelenés: 1999
Terjedelem: 215
Állapot: Antikvár, golyóstollal aláhúzott részekkel
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 2687

A könyv tartalmáról

A bioenergetika alapjai
 
A szerző több éve az Életfa Egészségvédő Központ munkatársa. Oroszországban szerzett orvosi diplomát, Magyarországon bioenergetikus természetgyógyász szakképesítést. Az elmúlt évek során emberek százainak volt segítségére, sokszor olyan makacs esetben, amivel már senki nem boldogult. E kötetben világos és közérthető magyarázatot ad a bioenergetika működésére, felhasználására, bepillantást enged a bioenergetikusok felelősségteljes munkájába. Ajánlom figyelmébe mindazoknak, akiket érdekel az a fantasztikus erő, ami a XXI. század egyik főszereplője lesz.
˝Azokat, akik az emberi psziché különleges jelenségeivel foglalkoznak, gyakran alaptalanul sarlatánoknak nevezik. Ez ma már tiltakozást vált ki. Jelen könyv kísérlet arra, hogy megismertessük az olvasók széles körét - az embernek a környezettel fennálló kapcsolatát érintő kutatások alapján - a bioenergetikai ráhatás fizikájával, valamint az emberi psziché eme jelenségének alkalmazásával, annak orvosi és etikai indokaival. A könyvet elsősorban a nagyközönségnek szánjuk, de remélhetően felkelti a szakemberek érdek1ődését is.˝ A szerző

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.