Élj boldogan! Ma, holnap, örökké Fejleszthető-e a boldogságra való képességünk?

Élj boldogan! Ma, holnap, örökké Fejleszthető-e a boldogságra való képességünk?
Szerző: Kurt Tepperwein
Megjelenés: 2013
ISBN: 9786155113567
Terjedelem: 204 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 5324
Ár:
Ár:2,999 Ft

A könyv tartalmáról

Élj boldogan! Ma, holnap, örökké - Fejleszthető-e a boldogságra való képességünk?
Kurt Tepperwein ebben a művében a boldog lét legfontosabb titkait osztja meg velünk, és pontosan elmagyarázza, hogyan is működik a boldogság.
Bevezet a boldogságkutatás legújabb és legizgalmasabb felfedezéseibe, elárulja, hogyan lehet a boldogság életünk folyton jelenlévő kísérője, és arra ösztönöz, hogy fejlesszük boldogságra való képességünket.
Gyakorlati feladatok, meditációk, ellenőrző kérdések, hasznos tippek, boldogságtesztek és egy teljesen legális szerencsejáték teszik még érdekesebbé, izgalmasabbá a kötetet.

"A boldogság keresése gyakran egy egész életen át tart, úgy is fogalmazhatnánk, hogy létünk motorja és mozgatórugója. Sokan csak keresnek és keresnek, és nem tudják, hogy csak találniuk kellene.
A boldogság lényegét én már régóta a saját bőrömön érzem.
A boldogság nálam már családtag, mert már jól ismerem a titkait. Higgyék el nekem, boldogan élni tényleg pofonegyszerű."

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.