Karma - Újraszületés - Dharma

Karma - Újraszületés - Dharma
Szerző: Annie Besant
Fordította: Szabari János
Megjelenés: 2003
ISBN: 9638594276
Terjedelem: 227
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 1051
Ár:
Ár:3,000 Ft

A könyv tartalmáról

 Annie Besant, a teozófia egyik nagy tanítója jól ismert a spirituális úton járók között. Mondanivalójának mélysége elevenen hatol át évtizedek távolán, üzen nekünk és tanít bennünket, útkeresőket.
Ez a könyv három írását, előadását tartalmazza: a Karma és az Újraszületés korábban magyarul már megjelent műveinek újrafordítása, valamint egy nyelvünkön először napvilágot látó műve került a kötetbe, a Dharma. A létezés nagy és örök törvényei lehetne a kötet találó alcíme, mivel az írások a mindenséget (így az embert is) egyértelműen működtető törvényekbe vezetnek be bennünket.
A karma, az ok és okozat törvénye szerint jelen életünkben az előző életeink eredményét élvezzük, ugyanakkor saját jövendőnket teremtjük meg.
Mint minden természeti folyamatban, az emberi létezésben is felfedezhetjük a periodicitást. Születünk, élünk és meghalunk, pihenünk, majd a folyamat kezdődik elölről: ez a reinkarnáció, az újraszületés törvénye.
Alaptörvény az is, hogy minden egyes földi életünknek, az emberi létnek konkrét feladata van, ezt nevezik a dharma törvényének. Felismerni és tudatosítani magunkban, hogy mi a jelen életünkben a saját életfeladatunk, valamint a felismerésnek megfelelően élni - ez mindannyiunk legnagyobb élet-leckéje.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.