Varázstükör

Varázstükör
Szerző: Szepes Mária
Megjelenés: 1990
ISBN: 9630193566
Terjedelem: 223
Állapot: Antikvár, jó állapot
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 2079
Ár:
Ár:2,000 Ft

A könyv tartalmáról

Varázstükör
Varázstükör fõhõse Kornét Gábor, a Berlinben élõ magyar újságíró akinek annak idején a fényképen és egy tükrön keresztül sikerült kapcsolatot találnia - a másik világgal - de ez egészen más most. Jelentõsebb. szabadabb. Nincs benne derengõ tétovaság, álomittas kábulat. A varázstükör vetítõvászon tulajdonképpen. Mindaz ami a tükörben projiciálódik, benne az õ lelkében játszódik le. Élõ, színes plasztikus képként a tükörbe jut, és õ tágranyílt szemmel, minden ép érzékével látja, hallja, érzi az eseményeket. Semmi el nem rejtõzhet elõle, amit látni akar... Mert mi maradhat titokban a szellem elõtt, amely nem ismer idõt, távolságot, áthatol az anyagon, s minden forma mögött a lényeget szemléli? A tükörbe pedig ez a mindentudó, mindentlátó, misztikus erõinek birtokában lévõ szellem vetíti ki a felidézézett jelenségeket.

A Varázstükör a szemtanú hiteles beszámolója a hitleri téboly idõszakáról, a háborúról, az ostromról, de ugyanakkor tudósít egy másik misztikus lélekvilágról, ahol az életnek rengeteg változata van.

Varázstükör regénye elõbb jelent meg németül (Zauberspiegel), mint magyarul.

1990 tájékán jelent meg, utána már soha nem adták ki, ritka példány.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.