Sara harmadik könyve - Az ezerszavú beszélő bagoly

Sara harmadik könyve - Az ezerszavú beszélő bagoly
Szerző: Esther és Jerry Hicks
Megjelenés: 2017
ISBN: 9789632893907
Terjedelem: 199
Állapot: új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7659
Akciós ár:
Ár:2,840 Ft
Régi ár:
Régi ár:2,990 Ft

A könyv tartalmáról

 
Sara harmadik könyve - Az ezerszavú beszélő bagoly
8-13 éves korosztály számára.
Mindened meglehet, amire csak vágysz.
A nyári szünet után végre kezdődik az iskola. Sara előre örül, hogy ismét többet találkozhat legjobb barátjával, ám ez a tanítási év nem úgy kezdődik, ahogy Sara gondolta. Seth osztályába ugyanis új tanuló érkezik: egy helyes, nagyszerű, életvidám lány: Anett, aki ráadásul egy sorban ül Seth-tel. Sara nem tudja, mit kezdjen a számára eddig ismeretlen furcsa és kellemetlen érzésekkel, amelyeket a lány váratlan megjelenése vált ki belőle. Különösen akkor ijed meg, amikor kiderül, hogy Seth meg akarja mutatni Anettnek a titkos búvóhelyüket is...
Sara harmadik könyvében újabb izgalmas kalandok és felkavaró érzelmek várnak, amelyek segítenek megismerni önmagadat, és segítenek eligazodni az Univerzumban és ami a lényeg, még közelebbről láthatjuk a vonzás törvényét. Ez a könyv bemutatja, hogyan tudsz megteremteni az életedben mindent, amire csak vágysz - bármi történjék is! A híres szerzőpáros ezúttal is remekelt!

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.