A mindenség szeme

A mindenség szeme
Szerző: David R. Hawkins
Megjelenés: 2015
Kiadó: Filosz
ISBN: 978-963-9841-28-4
Terjedelem: 319
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 5955
Ár:
Ár:4,600 Ft

A könyv tartalmáról

A mindenség szeme
 
Dr. Hawkins ebben a könyvében az emberi tapasztásnak arról a legbelső, misztikus szentélyéről ad beszámolót, ami szavakkal szinte kifejezhetetlen. Mindazoknak, akik valóban keresik az igazságot, és akiket saját élettapasztalataik késztetnek, kényszerítenek emberi létük mélyebb megértésére, ez a könyv a maga tiszta világosságával felbecsülhetetlen bátorítást jelent. Bajtársias szelleme bizalmat ébreszt bennünk. Bizalmat önmagunk iránt, hogy a távolban lebegő legmagasztosabb eszméinket is életünk tényleges valóságává tegyük.
Dr. Hawkins az “elsőbálos” szerzők lelkesedésén messze túljutva, arrogancia nélkül, olvasóját kézen fogva  lép túl a egyéni és kollektív  beidegződéseink szellemi barikádjain.

  • A könyvben megtalálható párbeszédeket a felébredést kereső emberek kérdéseinek tisztázását szolgálják.
  • Az itt bemutatott információ elidegeníthetetlen ereje önmagában elegendő ahhoz, hogy megemelje az olvasó tudatszintjét. Ennek valószínűsége az előkészítő jellegű újraértelmezéseknek köszönhetően megjósolható. A spirituális fejlődés magas szintjeit elért tanítványokkal folytatott párbeszédek, útmutatások és magyarázatok további segítséget nyújtanak a spirituális tanítások megértéséhez.
  • Ez a könyv korábban A valódi Én hatalma címmel megjelent könyv erősen átdolgozott, javított kiadása.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.