Úton a fény felé - A halálközeli és életvégi élmények ..

Úton a fény felé - A halálközeli és életvégi élmények ..
Szerző: Dr. Penny Sartori
Megjelenés: 2015
ISBN: 9789630982696
Terjedelem: 280
Állapot: Antikvár,
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7441
Ár:
Ár:3,500 Ft

A könyv tartalmáról

Úton a fény felé - A halálközeli és életvégi élmények bölcsességei a teljesebb életért
Dr. Penny Sartori
 
A kötet döbbenetes, ugyanakkor felemelő olvasmány. A halál közeléből visszatértek beszámolói és haldokló betegek életvégi élményei alapján végzett tudományos kutatásainak tanulságai megszívlelendőek.
A szerző az intenzív osztályokon ápolónővérként eltöltött éveket követően öt teljes évet áldozott arra az alapos, kiterjedt kutatómunkára, melynek során egyedülálló alapossággal tárta fel és rendszerezte a halálközeli élmények jelenségével kapcsolatos tényeket, élményeket, tapasztalatokat. A téma tudományos vizsgálata precízen dokumentált esetek százain alapul.
Részletes beszámolókat olvashatunk arról, hogy a halálközeli élmények milyen drámai módon változtatták meg az átélők további életét, hogyan fordultak teljes lényükkel azon értékek felé, melyek az életben, az emberi kapcsolatokban valóban lényegesek.e

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.