Egészségeset és jót, hogy kutyánk boldog legyen - 50 házilag készített étel

Egészségeset és jót, hogy kutyánk boldog legyen - 50 házilag készített étel
Szerző: Donna Twichell Roberts
Megjelenés: 2005
ISBN: 9639546534
Terjedelem: 136 oldal
Állapot: Antikvár
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 4922
Ár:
Ár:2,400 Ft

A könyv tartalmáról

Egészségeset és jót, hogy kutyánk boldog legyen - 50 házilag készített étel
E különleges szakácskönyv sok információt tartalmaz a kutyatársunk táplálkozásáról, és több mint 50 finom ragu, sült étel, falatka, ünnepi és partiétel, valamint etnikai specialitások receptjeit tartalmazza. Információval szolgál arról is, hogyan etessük a kutyát egészségügyi állapotától függően. Ez az ésszerű, mindenre kiterjedő megközelítése a kutyák számára házilag készített ételeknek, örvendetes segédeszköze a kutyaszerető embereknek, akik egészséges és élvezetes ételeket szeretnének bevezetni a kutya étrendjébe.
A kötet tartalmából: 50 finom recept a kedvencnek; alapvető táplálási és táplálkozási iránymutatás; információk a speciális egészségi állapotnak megfelelő táplálkozásról, mint például a cukorbetegség és elhízás; időtakarékos tippek, hogyan főzzünk nagy adagokat, valamint a tárolásról és mélyhűtésről; elragadó történetek és anekdoták szakácsokról és kutyaimádókról.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.