Kuatsu - Az újraélesztés titkos ázsiai művészete

Kuatsu - Az újraélesztés titkos ázsiai művészete
Szerző: F. E. Eckard Strohm
Fordította: Puppán Dániel
Megjelenés: 2000
ISBN: 9638600403
Terjedelem: 188
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 1918

A könyv tartalmáról

Kuatsu - Az újraélesztés titkos ázsiai művészete
A Kuatsu az újraélesztés titkos ázsiai művészete, amely az elsősegély különleges módszereivel dolgozik, és mindeddig ilyan formában nem hozták nyilvánosságra. A könyv röviden és tömören mutatja be azt az ősi tudást, amely apáról fiúra, szamurájról, szamurájra szállt. Ezeke az ismeretek az egyes harcosoknak a legsúlyosabb sérülések után is biztosították a túlélés vagy a megújult harci erő esélyét. Segítségével még a halál egyes formáit is képesek voltak legyőzni, és az érzelmi állapotukat is tetszés szerint megváltoztathatták.
A Kuatsu ma minden olyan ember hasznára válik, aki – kezdve a kis fájdalmaktól egészen a komoly segélynyújtásig, példuául szívinfarktus esetén – megfelelő tudással szeretné felvértezni magát.
Az emberi testen lévő szabályozó központok ismerete az alkalmazó számára lehetővé teszi, hogy az alvástól kezdve a dühön és a lázon át, egészen az éhségig és a szomjúságig számos helyzet ura maradhasson. Éppen ezért a könyv mindenkihez szól: az átlagpolgártól kezdve – aki saját magának és szeretteinek szeretne segíteni –, azokon át, akik életmentéssel (orvosok, mentőorvosok, ambuláns mentőszolgálatok, nővérek…) vagy gyógyítással foglalkoznak, egészen a tornatanárokig, edzőkig (főképp a versenysport területén), és nem utolsó sorban a harcművészetek gyakorlóiig. E könyv nem csak a különleges és vészhelyzetekben tehet jó szolgálatot, hanem a mindennapokban is, bármikor, amikor gyors segítségnyújtásra van szükség.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.