A sors mint esély - Eredendő tudás a teljességről - ezoterikus pszichológia

A sors mint esély - Eredendő tudás a teljességről - ezoterikus pszichológia
Szerző: Thorwald Dethlefsen
Fordította: Hajós Gabriella
Megjelenés: 2000
Kiadó: Magyar könyvklub
ISBN: 9635473060
Terjedelem: 192
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: books 1574
Ár:
Ár:2,800 Ft

A könyv tartalmáról

A sors mint esély - eredendő tudás a teljességről - ezoterikus pszichológia
Azoknak szól Thorwald Dethlefsen könyve, akik az emberiség legősibb kérdésére keresik a választ: mi az élet, az emberi sors értelme? A modern természettudomány és pszichológia válasz-kísérletei egyaránt kudarcot vallottak. A szerző, az ezoterikus pszichológia megalapozója, az okkultizmus, a régi titkos tanok (asztrológia, homeopátia, reinkarnáció) világába vezeti olvasóit, lehetővé téve számukra, hogy az ősi technikák segítségével megismerhessék és megérthessék életüket, betegségüket, halálukat, hogy felelősséget vállalhassanak sorsukért. A sors ugyanis nem véletlenek sorozata, nem csapás, ami ellen küzdenünk kell. A sors: esély. Esély az emberi teljesség és tökéletesség megvalósítására. Ezért sorsunkat meg kell tanulnunk megismerni és megérteni. Az eredendő tudás útját kell járnunk, hogy megtaláljuk az eredendő kérdésre a választ: mi az élet, mi a sors értelme? Thorwald Dethlefsen erre az útra vezeti olvasóit világhírű könyvében.
Az út a teljességhez - A betegségek jelentése és jelentősége című könyvének alapgondolatait mélyíti el, szélesíti ki és szövi tovább Dethlefsen, az ezoterikus pszichológia megalapítója.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.