A böjt csodája - Hopgyan méregtelenítsük szervezetünket ?...

A böjt csodája - Hopgyan méregtelenítsük szervezetünket ?...
Szerző: Paul C. Bragg és Patricia Bragg
Megjelenés: 1992
ISBN: 9637815732
Terjedelem: 238 oldal
Állapot: Antikvár, néhány oldalon aláhuzások
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 4752
Ár:
Ár:3,100 Ft

A könyv tartalmáról

A böjt csodája - Hopgyan méregtelenítsük szervezetünket?...
Paul Bragg a leghíresebb amerikai életmeghosszabbítási szakértő, míg leánya, Patrícia a táplálkozástudomány jeles képviselője.

Bragg saját példáján keresztül bizonyítja, hogy szuperegészség érhető el a heti egyszeri táplálékmegvonással. Az igazi diéta ugyanis nem a gyümölcsnap beiktatása vagy az ivólevek napja, hanem a böjt - desztillált víz vagy meghatározott gyógyteák mellett. Éves szinten, bizonyos ritmus szerint több napos böjt is indokolt.

Bragg képet ad arról is, hogy az olvasó miként követheti a böjt során saját szervezetében a méregtelenítés oly fontos folyamatát. Mint mondja:

A TERMÉSZET AZ EMBERT SZÁZ ÉVNÉL IS HOSSZABB ÉLETRE TEREMTETTE, DE CSAK

MI TUDUNK GONDOSKODNI ARRÓL, HOGY SZERVEZETÜNK - A TERMÉSZETNEK EZ A CSODÁLATOS ALKOTÁSA -JÓL MŰKÖDJÖN.

Mindennapi táplálékaink a bomlási folyamat során egy sor mérget visznek be a szervezetbe, amely tisztulni kíván; ehhez a küzdelemhez kell a segítség. S a legjobb segítség a böjt, amelynek révén a múlté lesz a fáradtság, és a rosszkedv -

ÚJ, CSODÁLATOS ÉLETERŐT NYERÜNK.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.