A szója feldolgozása, felhasználása

A szója feldolgozása, felhasználása
Szerző: Balikó Sándor, Bódis László, Kralovánszky U. Pál
Megjelenés: 2007
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
ISBN: 9789632863412
Terjedelem: 180 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 5569
Ár:
Ár:3,900 Ft

A könyv tartalmáról

A szója feldolgozása, felhasználása
A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszer-ipari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.