A számmisztika kézikönyve

A számmisztika kézikönyve
Szerző: Csíky Ildikó
Megjelenés: 1998
ISBN: 9630499622
Terjedelem: 129 oldal
Állapot: Antikvár
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 5440
Ár:
Ár:2,750 Ft

A könyv tartalmáról

A számmisztika kézikönyve

A történelem során minden ember kutatja a titokzatos jövőt. E tudományt nálunk sokáig okkultizmusként száműzték. Mégis mindannyian kíváncsiak vagyunk saját környezetünk jellemrajzára, sorsunk előrejelzésére, párkapcsolatunk, üzleti dolgaink kimenetelére.
A könyv szerzője, Csíky Ildikó évtizedes tapasztalatával a számmisztika segítségével egy olyan eszközt bocsájt az olvasó kezébe, amely által elsősorban nagy önismeretre tesz szert és ezáltal a sorsát, életét képes lesz jobb irányba fordítani és másokat is könnyebben meg tud érteni.
Nem igaz az az állítás, hogy „a sorsát senki sem tudja elkerülni", mert a választott vagy megírt sors mellett van szabad akaratunk és ezzel, ha jól gazdálkodunk és ismerjük az elénk gördülő akadályokat, nehézségeket, ki tudjuk kerülni és pozitív irányba tudjuk fordítani életünk, sorsunk folyamát.
E könyv segítséget nyújt a gyermeknevelésben, a vállalkozásban, a munkahely megválasztásában, a pályaválasztásban, a párkapcsolatban és nem utolsó sorban segít időben felfedezni az egészségünkben történő negatív változásokat.
A ma emberének felgyorsult életvitelében elengedhetetlen kézikönyve lehet, amikor gyors döntések előtt áll és az okos ész, a saját logika nem tud döntést hozni, vagy bizonytalan döntésének helyességében.
A könyv gyakorlati útmutatásokkal és rendkívüli felismerésekkel szolgál azoknak az érdeklődőknek, akik elég bátrak sorsuk, hibáik, eredményeik tanulmányozásához s ahhoz, hogy életük, sorsuk irányítását kezükbe vegyék.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.