A lélek indája

A lélek indája
Ayuhuasca - Amazónia, sámánizmus és a globális pszichedelikus reneszánsz
Szerző: Daniel Pinchbeck - Sophia Rokhlin
Megjelenés: 2020
ISBN: 9789635510245
Terjedelem: 421 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7169
Ár:
Ár:3,990 Ft

A könyv tartalmáról

A lélek indája
Ayuhuasca - Amazónia, sámánizmus és a globális pszichedelikus reneszánsz
Az első és legteljesebb könyv magyarul az ayahuascáról!

Az ayahuasca-főzet egy, az Amazonas-vidéken élő indiánok körében őshonos, többféle pszichoaktív növényből főzött szent ital, amit évszázadok óta használnak gyógyításra, ám egyre nagyobb népszerűségnek örvend a mi nyugati világunkban is.

Daniel Pinchbeck bestselleríró és Sophia Rokhlin antropológus műve sok szempontból igazi felüdülést jelent a téma iránt érdeklődők számára. Ez a nagyon sokrétű könyv objektív és izgalmas módon közelíti meg a sámánizmus és a pszichedelikus kutatások témakörét, és eddig soha nem látott részletességgel mutatja be az ehhez tartozó néprajzi, kulturális antropológiai, vallástörténeti, lélektani, orvostani, történelmi és jogi kérdéseket.

Mivel az eredeti könyv tavaly jelent meg angol nyelven, ezért jelen fordítás minden felsorolt szempontból a lehető legnaprakészebb információkat tartalmazza.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.