A szél az anyám - Egy észak-amerikai indián sámán élete és tanításai

A szél az anyám - Egy észak-amerikai indián sámán élete és tanításai
Szerző: Medveszív és Molly Larkin
Megjelenés: 2018
ISBN: 9789631202700
Terjedelem: 224
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7002
Ár:
Ár:3,960 Ft

A könyv tartalmáról

A szél az anyám - Egy észak-amerikai indián sámán élete és tanításai
 
Jó ideje tévesen kommunikálunk a körülöttünk levő világgal, mert nem beszéljük a nyelvét. Nagy intelligenciánkkal túlbonyolítottuk a dolgokat. Beszennyeztük a környezetünket, ózonlyukat és üvegházhatást okoztunk, mert olyan okosak vagyunk. Itt az ideje, hogy visszatérjünk az alapokhoz. (…)
Most is van lehetőségünk arra, hogy a természettel kommunikáljunk és segítséget kapjunk. A gyógynövényekről és a dalokról való tudásom továbbadása keveseknek volna hasznára, mert nem biztos, hogy az általam használt gyógynövények máshol is nőnek, a dalokat pedig nem lehet könyvből megtanulni. De vannak olyan hagyományos tanításaink, amelyeket mások is használhatnak, olyanok, amelyekben mindannyian osztoztunk. Először is, mind emberek vagyunk. A napfény, az égtájak, a föld és az ég is közös számunkra. Mindezeket a természeti elemeket a gyógyítás művészetében is használhatjuk.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.