A gyógyító hang

A gyógyító hang
Szerző: Shirlie Roden
Megjelenés: 2003
ISBN: 9632100174
Terjedelem: 227 oldal
Állapot: Antikvár
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 6095
Ár:
Ár:2,450 Ft

A könyv tartalmáról

Évezredek ​​óta az emberi hang nyugtató gyógyító és inspiráló ereje tudott és elismert volt a világ valamennyi kultúrájában. Anyák ösztönösen altatódallal nyugtatták kisbabáikat, az ének szerzetesek meditációjának tartozéka volt, az emberek dallal kötődtek egymáshoz és a föld ritmusához munka közbeni éneklésükkel. Manapság elvesztettük a kapcsolatot ezzel az egyedülálló emberi képességgel. A GYÓGYÍTÓ HANG írója, Shirlie Roden, aki énekesnő és terapeuta, rávezet, miként fedezhetjük fel ismét hangunk erejét, gyógyíthatjuk saját magunkat és a környezetünkben lévők életét.
Ez a könyv közérthető, gyakorlati módszerekkel vezet rá, hogyan fejleszthetjük és hasznosíthatjuk egyénileg saját hangunkat; segítséget és tanácsot nyújt az érzelmi blokádok felszámolásához; feltárja, felszínre hozza gyógyító egyedi potenciálunkat és hozzásegít, hogy felfedezhessük hangunk sajátos varázsát.
Shirlie Roden e témáról Európa-szerte tart tanfolyamokat. Rendszeresen fellép a Szellem-Test-és-Lélek Fesztiválokon, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában Suzi Quatróval foglalkozásokat vezet az „Élet Iskolájában”. Énekesi tevékenységén kívül tehetségét zeneszerzőként és dalszövegíróként kamatoztatja. Hat musicalt vitt színre és olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Ray Davies és a Kinks, a Hot Chocolate, Mike Oldfield és Gordon Giltrap.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.