4×15 Négy évszak receptjei ételallergiásoknak

4×15 Négy évszak receptjei ételallergiásoknak
Szerző: Kiss Móni
Megjelenés: 2016, Leviter Kft
ISBN: 978-615-80425-3-6
Terjedelem: 88 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 6194
Ár:
Ár:3,300 Ft

A könyv tartalmáról

4×15

Négy évszak receptjei ételallergiásoknak
 

Élj te is egészségesebben és ezáltal boldogabban a “mentes” étrend következtében!
– Anyaaa, ez nem finom!
– Anyaaa, ez meg már hogy néz ki!
Valljuk be, a “mentes” étrendre való átállás nehéz. E könyv szerzőjének is az volt, aki saját betegsége okán kényszerült rá a váltásra. Évekig tartott és sok százezer forintba került, míg Kiss Móni (Mona) megalkotta az ebben a könyvben található rendkívül ízletes recepteket. A probléma az volt, hogy ezek az ételek először nem voltak finomak. Aztán amikor megtalálta a megfelelő ízeket, nem álltak össze, szétestek a kreálmányai. Sokaknak, főleg kezdőknek okoz gondot a gluténmentes kenyér, illetve a glutén- és cukormentes sütemények elkészítése. Ebben a könyvben ezekre a nehézségekre is megtalálod a választ, így még az édességeket is könnyen el tudod majd készíteni.
Ha egyszerűen csak alkalmazod Mona receptjeit, akkor nem kell keresztülmenned azon a sok nehézségen, amin ő már túl van.
Mindegy, hogy egészségügyi okokból vagy amiatt kerülöd a különböző élelmiszerallergéneket, hogy vitálisabbnak érezd magad, ebben a könyvben megtalálod azt a 60 receptet, amit Mona a legjobbnak ítélt az utóbbi évek terméséből ehhez. A könyvben egyaránt találsz ízletes reggeliket, ebédeket és vacsorákat, illetve egyszerűbb, mindennapi ételeket és kiemelt alkalmakra való ínycsiklandó finomságokat.
A fantasztikus ízek és színek téged is meg fognak győzni arról, hogy a “mentes” élet a közhiedelemmel ellentétben nem a lemondásokról, hanem a nyereségekről szól.
El sem tudod képzelni, hogy mennyi energiád lesz, ha áttérsz erre az étrendre, úgyhogy itt az ideje, hogy jobban táplálkozz, élvezd az életet és egészségesebben élj.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.