A derékfájdalom és a porckorongsérv otthoni kezelése

A derékfájdalom és a porckorongsérv otthoni kezelése
Szerző: Czigléczki Gábor
Megjelenés: 2021
ISBN: 2399991073833
Terjedelem: 128
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7519
Ár:
Ár:2,400 Ft

A könyv tartalmáról

 

A derékfájdalom és a porckorongsérv otthoni kezelése
 

"A 2018-ban megjelent Gerincbetegek kézikönyve című könyvem fogadtatása megerősített abban, hogy igenis szükség van olyan könyvekre, amelyek közérthetően, egyszerű nyelvezettel fogalmazzák meg a gerincbetegségekkel kapcsolatos tudnivalókat...

A jelenlegi könyvben igyekeztem olyan alapvető kérdésekre választ találni, mint például hogyan is kell egy gerincbetegnek feküdnie az ágyban vagy egy ülőmunkát végző ember hogyan tudja a gerincbetegségeket megelőzni.
A könyv nem azért íródott, hogy helyettesítse a szakszerű orvosi vizsgálatot és kezeléseket. Azonban fontosnak tartom a betegek részéről megtett lépéseket vagy akár az otthoni kezeléseket is. A könyvben igyekszem összefoglalni mindazon tudnivalókat, amelyek ismeretében egy gerincfájdalommal élő otthon önállóan is megtehet a gyógyulása érdekében.
Czigléczki Gábor

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.