A 8 hetes vércukordiéta - Fogyjunk gyorsan, és programozzuk újra a testünket

A 8 hetes vércukordiéta - Fogyjunk gyorsan, és programozzuk újra a testünket
Szerző: Dr. Michael Mosley
Megjelenés: 2016
ISBN: 9789634063513
Terjedelem: 256 oldal
Állapot: új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7079
Akciós ár:
Ár:3,200 Ft
Régi ár:
Régi ár:3,500 Ft

A könyv tartalmáról

A 8 hetes vércukordiéta - Fogyjunk gyorsan, és programozzuk újra a testünket
 
Dr. Michael Mosley, az 5:2 módszer, illetve a Böjtdiéta című bestseller szerzője egészen új módon közelít korunk egyik legnagyobb csendes járványához - a magas vércukorszinthez.
A ma fogyasztott ételek magas cukortartalmúak, a bennük lévő szénhidrátok könnyen felszívódnak, így nemcsak hízlalnak, hanem jelentősen növelik a 2-es típusú cukorbetegség, az agyvérzés, a demencia, a rák vagy az életen át tartó gyógyszerszedés kockázatát.
Az Egyesült Királyságban a felnőttek több mint harmadának magas a vércukorszintje, és a legtöbben nem is tudnak róla. Ebben az időszerű írásban dr. Mosley elmagyarázza, miért halmozunk fel veszélyes hasi zsírt, és megmutatja, hogyan adjuk le gyorsan. Néhány elterjedt hiedelmet is lerombol, például azt, hogy a fokozatos fogyás mindig jobb, mint a gyors, vagy azt, hogy aki gyorsan fogy le, elkerülhetetlenül visszahízik. Ez a könyv nem csak azoknak szól, akik a legnagyobb kockázatnak vannak kitéve, hanem mindenkinek, aki küszködik a súlyával vagy a vércukorszintjével, és újra kézbe akarja venni az egészségét.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.