A csakrák bölcsessége

A csakrák bölcsessége
Spirituális utazás 52 héten át
Szerző: Tori Hartman
Megjelenés: 2016
ISBN: 9789632912837
Terjedelem: 232
Állapot: új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 6797
Ár:
Ár:2,800 Ft

A könyv tartalmáról

Legújabb könyvében Tori Hartman varázslatos csakrautazásra invitál. Az 52 héten át tartó belső munka A csakrák bölcsessége című kártyacsomagból ismert és kedvelt mesékre épül. A teljes terjedelmükben megjelenő mesék sorsformáló ereje rendkívüli. A könyvben negyvenkilenc mese szerepel, mindegyikük egyhetes utazásra visz. Az évben így tehát három hét marad, hogy kilépjünk a mesékből és megvizsgáljuk az összefüggéseket.
Az egyes napok feladatai a következők:
• hétfő: a mese elolvasása
• kedd: a szín üzenete
• szerda: utazás önmagunkba – naplóírás
• csütörtök: kapcsolatteremtés
• péntek: meditáció
• a hétvége az elmélyülés ideje, mindaz, amit a hét első öt napjában tettél, a hétvégén áll össze és kristályosodik ki
A mesék a csakrák sorrendjében követik egymást. A negyvenkilenc mese hetes csoportokra oszlik, minden csoport a testünkben elhelyezkedő hét fő csakra egyikéhez kapcsolódik, feldolgozva annak témáját. A könyv segít, hogy elmélyítsük intuitív erőinket, mélyebb szinten kapcsolódjunk másokhoz és felismerjük a bennünk rejlő legmagasabb szintű képességeket. A feladatok kezünkbe adják az életünk megváltoztatásához szükséges spirituális eszközöket, hogy megteremtsük mindazokat a változásokat az életünkben, amelyekre valóban vágyunk. A mesék legfontosabb üzenete: nincs lehetetlen!

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.