Fogyás - Hogyan segíthet a kínai orvoslás?

Fogyás - Hogyan segíthet a kínai orvoslás?
Szerző: Wang Shu-li - Carl Stimson
Fordította: Dömötör Tímea
Megjelenés: 2011
ISBN: 9789639914902
Terjedelem: 224
Állapot: Antikvár, jó állapot
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: books 1686
Ár:
Ár:4,250 Ft

A könyv tartalmáról

Fogyás - Hogyan segíthet a kínai orvoslás?
Ha Ön fontolgatja, hogy súlyproblémáját kínai gyógymódokkal kezeltesse, de nincs elképzelése arról, hogy milyen ez a kezelés, akkor a megfelelő könyvet tartja a kezében! Az általánosan ismert technikák, úgymint az akupunktúra és a gyógynövényekkel történő kezelési fajták mellett megismerheti a kevésbé ismert módszereket is, mint a moxaterápiát és a tui na masszázst.
A könyv hasznos segítséget nyújt az étkezési szokások kialakításához és pár otthon végezhető kezeléshez is. Többről van szó, mint pusztán a testsúly csökkentéséről! A cél a test természetes, öngyógyító képességének visszaállítása és az életminőség javítása, a korosodás és a betegségek támadásainak elkerülése vagy késleltetése. A képekkel és táblázatokkal gazdagon illusztrált könyvben érdekes esettanulmányokat olvashat megtörtént sikeres és tartós fogyásokról.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.