Táplálkozzunk okosan! - A testünk biokémiai laboratóriuma

Táplálkozzunk okosan! - A testünk biokémiai laboratóriuma
Szerző: Eleonora De Lennart
Megjelenés: 2013
ISBN: 978 963 226 459 2
Terjedelem: 460
Állapot: antikvár, jó állapot
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 6918
Ár:
Ár:5,500 Ft

A könyv tartalmáról

 

Táplálkozzunk okosan!
A testünk biokémiai laboratóriuma

Biokémiai "A&B módszer"

 
 
Eleonora De Lennart

 

Az étel „étek vagy méreg”, tudjuk ezt évezredek óta. Sőt ősidők óta létezik az élelmiszerekkel való gyógyítás. Nem mindegy, hogy mit eszünk - és ez nem csak a betegekre igaz. Az egészséges szervezet egyensúlyának, erejének megóvásában is alapvetően fontos szerepet játszanak táplálkozási szokásaink.

Eleonora De Lennart forradalmian új könyvében tudományos alapokon rombol le számos veszélyes „legendát”. Ilyen például a zsír és a koleszterin káros hatása, mert zsírt és koleszterint igenis fogyasztanunk kell, hiszen ezek elengedhetetlenül fontosak a szerveztünk számára. De Lennart rámutat arra, hogy minden azon múlik, meg tudjuk-e tartani a kiegyensúlyozott működést szervezetünk biokémiai laboratóriumaiban, sejtjeinkben. Létezik jó fehérje, és létezik rossz. Ám ha összhangba hozzuk szervezetünk működését táplálkozási szokásainkkal, nem csak a bőrünk szépül meg és felesleges kilóinktól szabadulhatunk meg, hanem számos betegségből is meggyógyulhatunk - többek között az ízületi gyulladásoktól és a cukorbajtól! A könyv közérthetően magyarázza meg, hogyan tarthatjuk egyensúlyban szervezetünk biokémiai működését, és gyakorlati tanácsokkal szolgál étrendük helyes kialakításához.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.