Aqua 02 kaqun víz tartalmú intenzív Szemránckrém - tartósítószer mentes 30 ml

Aqua 02 kaqun víz tartalmú intenzív Szemránckrém - tartósítószer mentes 30 ml
Gyártó: Aquadragon
Forgalmazó: Tesla Vital
Kiszerelés: 30 ml
Termékazonosító: 2666

A termékről

Aqua 02 kaqun víz tartalmú intenzív Szemránckrém - tartósítószer mentes 30 ml

O2 kaqun vizzel készült, intenzív szemránckrém

A kezelés hatására a szemkörnyéki bőr oxigén tartalma nő, anyagcseréje megújul, kollagén szintézise emelkedik, visszakapja rugalmasságát, energiával teli, üde és friss lesz, újraéli a fiatalság varázsát. Intenzíven csökken a ráncok száma és mélysége, a szem alatti karikák és duzzanatok nagysága.
A krémet használjuk rendszeresen, naponta 1-3 alkalommal vékonyan bekenve a szemkörnyéket. A készítmény további előnye, hogy tartósítószert nem tartalmaz, így érzékeny bőrre is kiváló. Minden bőrtípusra ajánljuk. Tartalma: 30 ml
Aqua 02 termékcsalád:
Az Aquaoxigén termékcsalád hármas kombinációja látványos bőrfiatalító és sejtmegújító hatást vált ki.  A kombináció első tagja ritka gyógynövények kombinációja , amelyek egyrészről erőteljes bőrtisztító, méregtelenítő hatást fejtenek ki – megtisztítják a bőrt a savas bomlástermékektől és egyéb lerakódott méreganyagoktól, másrészt feltöltik a sejteket értékes tápanyagokkal, harmadrészt pedig erőtejes regeneráló hatással bírnak a bőrsejtekre. 

Élvezze Ön is a krémbe zárt oxigén csodáját!

A kombináció második tagja a kaqun víz, melyben koncentrált mennyiségű oxigén található. Ritka, és igen hatásos kombinációt jelent a kaqun víz használata, melynek víz és oxigéntartalma együttesen dinamikus erővel képes a bőrsejtek működését javítani, azokat energetizálni és életerős, proaktív bőrsejtekké tenni. A gyógynövények és a kaqun víz párosítása igen erőteljes antioxidáns hatást fejt ki a bőrre, amely jelentősen felgyorsítja a méregtelenítési folyamatot , optimalizálja az anyagcserét, feltölti tápanyaggal és oxigénnel a sejteket, intenzív bőrregeneráló hatást fejt ki, beindítja a bőr természetes védekezését, erőteljes antioxidáns hatást fejt ki, sugárzásellenes, daganatellenes és UV protektor hatással bír. 


A kombináció harmadik tagja egy különleges hidratálóanyag, s ez teszi egészen páratlanná e kozmetikumot, mely képes a hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe is eljuttatni, és meg nem szűnő, folyamatos ápolást biztosítva a bőrnek, 24 órán keresztül kifejteni a hatását. Az AQUAOXIGÉN kozmetikum 24 órán át méregtelenít, regenerál, tölti fel a sejteket vízzel és oxigénnel, táplál, fiatalít, hidratál, tonizál, és véd, elősegíti a mikrocirkulációt és kollagén szintézist, s mindez látványosan évekkel fiatalítja meg a bőrt, hibamentes bőrszövetet alakít ki, újjáépíti a bőrsejteket, egy teljes kicserélődést, megújulást hoz a bőr számára, s ezáltal egy optimálisan működő, tiszta, szép, egészséges szerkezetű, színű és tónusú bőrt kapunk. Erőteljesen csökken a ráncok mélysége, bőrünk tiszta, szép, feszes, rugalmas lesz. Ezek a készítmények ugyanakkor gyógyhatást is kifejtenek, s makacs bőrproblémák esetében is jelentős segítséget jelentenek

Aqua O2 kaqun vizzel készült, nappali arckrém 


 

Aqua O2 kaqun vizzel készült, éjszakai arckrém

Aqua O2 kaqun vizzel készült, hidratáló gél

Aqua O2 24 órás sejtmegújító kézkrém

 Ez a különleges kaqun víz tartalmú 24 órás sejtmegújító kézkrém, tartósítószert nem tartalmaz, ezzel is csökkentve az allergia veszélyét. A készítmény hidratáló anyaga a bőr legmélyebb rétegeibe is eljuttatja és 24 órán keresztül ott tartja ezt a különleges vizet.
A krém rendszeres használata megnöveli a kéz bőrének oxigén tartalmát, anyagcseréje megújul, kollagén szintézise emelkedik, visszakapja rugalmasságát, energiával teli, üde és friss lesz, a kétbőr száraz érzése tartósan megszűnik.
A termékcsalád feladata: 
a bőr magas szintű ápolása, a bőrsejtek visszafiatalítása, regenerálása, méregtelenítése, tápanyagokkal és oxigénnel való feltöltése, bőrsejtek optimális működése, a bőr anyagcseréjének optimálissá tétele, a bőr védelme, antioxidáns hatás kifejtése, hidratálása 24 órán át, a bőr rugalmasságának, egészséges színének visszaadása
Mire jó?
Teljes mértékben viszafiatalitja, regenerálja a bőrt
Gyógyhatású makacs bőrproblémák esetében is
24 órán át hidratálja, tonizálja, védi, és minden tekintetben ápolja a bőrt
Kiszerelése: 100 ml, a szemránckrém esetében 30ml Illatosított és hypoallergén formában is kapható
Alkalmazása: A használati utasítás szerint

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.