Dr. Chen Hair Revall hajregeneráló tea - 2 g x 20 filter - HH

Dr. Chen Hair Revall hajregeneráló tea - 2 g x 20 filter - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 2gx20db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4104
Ár:
Ár:1,150 Ft

A termékről

Dr. Chen Hair Revall hajregeneráló tea - 2 g x 20 filter - HH
 
Összetevők: Radix polygonum, Radix Rehmanniae, Crataegus pinnatifida, Panax ginseng, Schizandra chinensis, zöld tea. A tradicionális kínai orvoslás szerint az öregedés a vese energiájának csökkenésével veszi kezdetét. Ha a vese energiája kevés, a haj fénytelenné válik, hullani kezd, a köröm meggyengül. A hajápolás nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is nagyon fontos. A szervezet számára szükséges tápanyagok megfelelő bevitelével a haj és a köröm egészséges maradhat. A hajregeneráló tea a Hair-Revall termékcsalád többi tagjával együtt alkalmazva, a haj és a köröm külső ápolása mellett, a belső ápolásában nyújthat hatékony segítséget.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 teafiltert 1 csészényi forrásban lévő vízzel forrázzuk le, majd 20-25 percig hagyjuk állni. Tetszés szerint ízesíthetjük. Naponta 1-3 csészényi tea elfogyasztása javasolt. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó!
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.