Dr. Chen Szövetfátyol arcmaszk kollagén kivonattal - HH

Dr. Chen Szövetfátyol arcmaszk kollagén kivonattal - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 tasak
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4028
Ár:
Ár:750 Ft

A termékről

Dr. Chen Szövetfátyol arcmaszk kollagén kivonattal - HH
 
Egyszerű, gyors program a bársonyos puhaságú, ragyogó bőrért minden bőrtípusra. A legújabb kutatási eljárások olyan különleges összetevőkkel átitatott szövetfátyol-arcmaszkot fejlesztettek ki, amely az arcbőrre felhelyezve, hozzájárul a bőr szépségének megőrzéséhez. Segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását, és a bőrfelszín megtisztítását. Nedvességgel tölti fel a sejteket, ezáltal az apró ráncok kisimulnak. Egyedülálló, intenzív programja regenerálja és puhává varázsolja bőrét. Rendszeresen használva arca természetesen ragyogóvá válik. Kollagénnel: A kollagén a bőr szerkezetének alapvető fehérjéje, biztosítja annak rugalmasságát. A bőr sejtjei már a 25. életév betöltése után kezdik elveszíteni természetes kollagén tartalmukat. A maszk használatával bőre feszessé, üdévé válik, valamint biztosítja a maximális hidratáltságot.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 3005100000

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.