Dr. Chen Eleuthero Ginseng zöld tea - 2,3 g x 20 filter - HH

Dr. Chen Eleuthero Ginseng zöld tea - 2,3 g x 20 filter - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 2,3 g x 20 filter
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4084
Ár:
Ár:1,100 Ft

A termékről

Dr. Chen Eleuthero Ginseng zöld tea - 2,3 g x 20 filter - HH
 
Összetevők: zöld tea, eleuthero ginsenggyökér. Ebben a teakeverékben az eleuthero ginseng hatása a zöld tea kiváló antioxidáns és méregtelenítő hatásai mellett érvényesülhet (lásd még Kínai zöld teáknál). Az eleuthero ginseng gyökeret (Eleutherococcus senticosus) a kínai gyógyászat már évezredek óta alkalmazza, mint tonizáló és erősítő szert. Hatóanyaga segíthet megőrizni a test fizikális és mentális teljesítőképességét, hozzájárulhat a normális vérkeringéshez, amely összefüggésben áll az agyi teljesítménnyel és aktivitással. Támogathatja az immunrendszer működését, fogyasztója energikusabbnak érezheti magát. Segíthet még fáradtság, kimerültség esetén, az éberség és a fizikális jól lét megőrzésében, valamint hőhullám, klimax időszakában és lábadozás esetén is. Védjegy lajstromszám: 179 113. OÉTI szám: 2812/2004.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 teafiltert 1 csészényi forrásban lévő vízzel forrázzuk le, majd 10-15 percig hagyjuk állni. Tetszés szerint ízesíthetjük. Naponta 1-2 csészényi tea elfogyasztása javasolt. Figyelmeztetés: 1-2 hónapos fogyasztás után ajánlatos legalább 1 hét szünetet tartani! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott! Gyermekek elől elzárva tartandó!
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 0902100000
 
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.