Dr. Chen Instant Ginseng tea - 10 g x 20 tasak - HH

Dr. Chen Instant Ginseng tea - 10 g x 20 tasak - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 10 g x 20 tasak
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4086
Ár:
Ár:1,300 Ft

A termékről

Dr. Chen Instant Ginseng tea - 10 g x 20 tasak - HH
 
 
Összetevők: panax ginseng gyökér kivonat, nádcukor. A ginseng gyökér a Föld energiáját legalább 5 évig szívja magába és raktározza el. A távol-keleti gyógyászat szerint 30 éves kor után fokozatosan gyengül szervezetünk. Ennek ellensúlyozására a természet végtelen patikájából a ginseng -különösen az idősödő korban- jó szolgálatot tehet. A ginseng támogathatja a normális vérkeringést, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és az agyi aktivitással. Támogathatja az immunrendszert, a gyakori fáradtság és kimerültség kiváló ellenszere lehet. Védjegy lajstromszám: 178 877.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 tasak tartalmát 1 csészényi forró, vagy hideg oldjunk fel, azonnal fogyasztható italt kapunk. Tetszés szerint ízesíthetjük. Naponta 1-2 csészényi tea elfogyasztása javasolt.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899
 
 
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.