Dr. Chen Instant Gyömbér mézes tea - 10 g x 20 tasak - HH

Dr. Chen Instant Gyömbér mézes tea - 10 g x 20 tasak - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 10gx20db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4099
Ár:
Ár:1,300 Ft

A termékről

Dr. Chen Instant Gyömbér mézes tea - 10 g x 20 tasak - HH
 
Összetevők: mézes gyömbér kivonat, cukor. Távol-Keleten amikor nyirkos, hűvös időben hazaérkezik a család, vagy ha a fiatal nők permenstruációs tünetekkel küzdenek, azonnal gyömbérteát készítenek. A gyömbér fogyasztása hasznos lehet a megfázásos, influenzás időszakban a kezdeti tünetek megjelenésekor. Támogatást nyújthat az egészségre ártalmas mikroorganizmusok ellen. Támogathatja az emésztést, hozzájárulhat az émelygés enyhítéséhez pl. terhesség, utazás esetén, valamint hozzájárulhat a jó fizikai állapothoz pl. menstruációs tünetek esetén. Védjegy lajstromszám: 178 874.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 tasak tartalmát 1 csészényi forró, vagy hideg oldjunk fel, azonnal fogyasztható italt kapunk. Tetszés szerint ízesíthetjük. Naponta 1-2 csészényi tea elfogyasztása javasolt.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.