Dr. Chen Jázmin és ginseng virág tea - 50 g - HH

Dr. Chen Jázmin és ginseng virág tea - 50 g - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 50 g
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4112
Ár:
Ár:1,500 Ft

A termékről

Dr. Chen Jázmin és ginseng virág tea - 50 g - HH
 
Főbb összetevők: A jázmin virág illata a tavasz illata. Hatóanyagai kellemes közérzetet biztosítanak, a teaivás segíti a salaktalanítást, egészségének megőrzését. A noto-ginseng virág hatóanyaga, a ginsenozid hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához.
Felhasználási javaslat: Egy teás kancsóba helyezzünk egy evőkanál jázmin virágot és 5 szem ginseng virágot. Öntsünk rá 4 dl forrásban levő vizet és hagyjuk állni 20-25 percig. Szűrés után fogyasztható, méz hozzáadásával ízesíthető.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 1211908500
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.