Bio Rainforest Foods Árpafű és Búzafűlé - 500 mg 140 db kapszula - HH

Bio Rainforest Foods Árpafű és Búzafűlé - 500 mg 140 db kapszula - HH
Gyártó: UK
Kiszerelés: 1 doboz: 500 mg 140 db kapszula
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4210
Ár:
Ár:7,100 Ft

A termékről

Bio Rainforest Foods Árpafű és Búzafűlé - 500 mg 140 db kapszula - HH
 
Bőségesek klorofillban, fehérjében, vitaminokban, ásványi anyagokban, enzimekben és más növényi tápanyagokban, ezért kiváló széles spektrumú élelmiszerek. Egy dilemma, amivel szembenéztek az emberek, hogy az étrendjükbe az árpafűt vagy a búzafűt vegyék bele, melyik az ideálisabb számukra. Ennek kiküszöbölésére, mi kombináltuk őket egy kapszulában, egyenlő arányban.
 
Bár az emberiség évezredek óta fogyassza az árpát és a búzát, de csak a huszadik század elején fedezték fel a kivételesen gazdag tápanyagtartalmát a fiatal lombos termésnek (embrionális levelek). Nekik hasonló a tápanyagtartalmuk. Bőségesek klorofillban, fehérjében, vitaminokban, ásványi anyagokban, enzimekben és más növényi tápanyagokban, ezért kiváló széles spektrumú élelmiszerek. Egy dilemma, amivel szembenéztek az emberek, hogy az étrendjükbe az árpafűt vagy a búzafűt vegyék bele, melyik az ideálisabb számukra. Ennek kiküszöbölésére, mi kombináltuk őket egy kapszulában, egyenlő arányban.
A fő komponense az árpafűnek és a búzafűnek a zöld pigment a klorofill, amely lehetővé teszi a növényeknek a fényből fotoszintézissel energiává való átalakítását. Klorofillnak magas a magnézium tartalma, amire szükségünk van.
Az árpafű és a búzafű bőséges fehérjét nyújt. 19 aminosavat tartalmaznak a 22 közül, beleértve mind a 8 esszenciális aminosavat, amit a szervezetünk nem képes önmagától előállítani. Így kiváló fehérjeforrás a vegetáriánusoknak, akiknek gyakran hiányzik a fehérje az étrendjükből. A vitamin tartalmuk is jelentős. 30-szor több B1-vitamint biztosít mint a tej, a B2-, B3-, B6-, B9- és B12-vitaminok mellett. És még C-, E- és K-vitamin források is.
Az árpafű és a búzafű kiváló természetes forrása az ásványi anyagoknak. Ahogy a klorofill magnéziumot tartalmaz, úgy kalciumot, rezet, vasat, mangánt, foszfort és káliumot is. Ezek hiányoznak a modern feldolgozott ételekből. Ez egy teljes körű élelmiszer, kevés társa van.
Termelés
A Rainforest Foods árpafű és búzafű készítmények alapanyagát egy biofarmról szerezzük be Canterburyból, Új-Zélandról. Akkor aratják le, amikor a növények még fiatalok és 30 cm-nél alacsonyabbak. Az aratást követően 1-6 órán belül szállítják egy dehidratáló céghez, ahol a nedvességtartalmát csökkentik, hozzávetőlegesen 4%ra, levegőszárítók által. A szárítási eljárás 20-25 percet vesz igénybe. Óránként mintákat vesznek minőségellenőrzésre. Miután megszáradt porrá őrlik, a részecskék először 150-200 mikron aztán 50 mikron méretűek lesznek. Aztán csomagolják, és várja, hogy elszállítsák az Egyesült Királyságba.
A port az Egyesült Királyságban kapszulázza egy  GMP (Good Marketing Practice) akkreditált gyógyszeripari gyártó cég. Rainforest Foods HPMC-ből gyártott kapszulákat alkalmaz termékeinél, ez egy növényi alapú cellulóz anyag, ami a Vegetáriánus liga által jóváhagyott, Halal és Kóser tanúsított. A HPMC biológiailag semleges élelmiszer. A kapszulák 100%-osan tiszták, nem tartalmaznak semmi töltőanyagot, kötőanyagot vagy tömegnövelő szert. Minden kapszula 500 milligramm port tartalmaz.
BIO tanusítvány
Rainforest Foods Árpafű és Búzafű kapszulát a Soil Association BIO akkreditáló szervezet minősíti, amely az egyike a BIO minősítő szervezetnek az Egyesült Királyságban. A Soil Association szerepe az, hogy biztosítsa, minden élelmiszer amely bio-ként van jelölve,  ténylegesen az is legyen. Ezt úgy érik el, hogy az értékesítési lánc minden egyes elemét folyamatosan felügyelik, a feldolgozáson és az exporton át. A Soil Association Tanúsítvány - a csomagokon jelzett Soil Association logóval és az EU BIO  logóval ellátva - egy biztosíték, hogy a vásárlók BIO terméket vesznek. Minden BIO-hitelesített termék egy hitelesítő kódot is kell, hogy hordozzon a csomagolásán. Az Egyesült Királyságbeli cégeknek, mint például a Rainforest Foodsnak a GB-ORG-XX formátum szerepel, ahol az XX a hitelesítő szervet jelöli. Ha mindez nem szerepel, akkor a termék nem BIO. A Soil Association kódja mi termékünkön a GB-ORG-05. A magyarországi forgalmazót, a Caleido IT-Outsource Kft.-ét, a HUNGÁRIA ÖKO GARANCIA tanúsítja,  HU-ÖKO-02.

Összetevők
Bio árpafű és búzafű por. HPMC növényi alapú cellulóz burkolatú kapszulák, Vegetáriánus liga által jóváhagyott, Halal és Kóser igazolt.

Használati javaslat
Javasoljuk, hogy naponta 6 kapszulát vegyen be vízzel, délelőtt és/vagy délután. Továbbá azt is javasoljuk, hogy az első héten csökkentett adagot (például 3 kapszulát) vegyen be, hogy a méregtelenítési tüneteket minimalizálja. Az árpafű és búzafű kapszula száraz, hűvös helyen tárolandó.
 
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.