Innovita grapefruit mag kivonat tabletta - 60 db - HH

Innovita grapefruit mag kivonat tabletta - 60 db - HH
Kiszerelés: 60 db tabletta
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4148
Ár:
Ár:2,200 Ft

A termékről

Innovita grapefruit mag kivonat tabletta - 60 db - HH

 

Hozzájárulhat a szervek, szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához.

Összetevők per 1 tabletta:

  • grapefruit mag kivonat 300 mg
    -ebből polifenolok 15 mg
  • csomósodást gátló (magnézium-sztearát)

Alkalmazási javaslat: A tabletta - a grapefruit magra jellemzően - hosszan a szájban tartva keserű ízű lehet, ezért javasolt a napi 1-2 tablettát bő vízzel lenyelni.

A grapefruit mag kivonatát 20-25 éve kezdték szélesebb körben alkalmazni paraziták, vírusok, baktériumok, gombák által okozott külső és belső fertőzések kezelésére. A grapefruit mag kivonat természetes méregtelenítő, erősíti és támogatja az immunrendszert. A benne található hatóanyagok hozzájárulhatnak a szervek, szövetek mikrobiológiai egyesúlyának fenntartásához. Továbbá, nagy mennyiségben tartalmaz C és E vitamint, valamint bioflavonoidokat. Antioxidáns hatásának köszönhetően képes a szabad gyököket semlegesíteni, illetve elpusztítja a kórokozókat. Nagyon fontos tulajdonsága a grapefruit mag kivonatnak, hogy segít a vér és a testnedvek lúgosításában. A mikroorganizmusok, gombák, baktériumok, vírusok stb. nem képesek lúgos, oxidált környezetben élni. Bár a grapefruit vegytanilag savas, a tesztek mégis azt bizonyítják, hogy amikor bekerül a test anyagcsere folyamatába, valójában lúgos hatással bírnak.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Figyelmeztetés: Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.