Fytomineral - kolloid ásvány készítmény 100 ml - Energy

Fytomineral - kolloid ásvány készítmény 100 ml - Energy
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Energy Magyarország Kft
Kiszerelés: 100 ml
Termékazonosító: 5961
Ár:
Ár:7,950 Ft

A termékről

Fytomineral - kolloid ásványok 100 ml - Energy
Ásványi anyagokat kolloid formában tartalmazó készítmény, bioinformációkkal.
Kiemelt hatásterületei: méregtelenítés, anyagcsere, immunrendszer, a belső környezet egyensúlya (homeosztázis), fáradtság, energia-háztartás.
A legfontosabb ásványi anyagok, makro- és mikroelemek pótlására szolgáló készítmény. A Mengyelejev-féle periódusos rendszer 64 elemét koncentrált kolloid oldat formájában tartalmazza. A természetes formában jelen levő ásványi anyagok és nyomelemek hozzásegítik a szervezetet ahhoz, hogy helyreállítsa és megtartsa a belső környezet tökéletes egyensúlyát (homeosztázis).
A készítményben levő ásványi anyagok felszívódásának mértéke eléri a 98%-ot! Ezek az elemek elősegítik a méregtelenítést, a vitaminok, a hormonok és az enzimek hatásának érvényesülését a szervezetben, hozzájárulnak a hormontermeléshez, fontos szerepet játszanak a DNS-szintézisben. Kiegészítő terápiaként a készítmény minden olyan állapotban és betegségben ajánlott, amely ásványi anyagok vagy nyomelemek hiánya miatt alakult ki. Jódhiány, hajhullás, vérszegénység, csontritkulás, növekedés, gyenge fogak, vékony szálú haj és töredező köröm esetén különösen javasolt.

Figyelem!
Jódra érzékeny, illetve pajzsmirigygyulladásban (thyreoiditis) vagy pajzsmirigy-túlműködésben (hyperthyreosis) szenvedő személyek a készítmény alkalmazását beszéljék meg a kezelőorvosukkal!
Háziállatok számára ugyancsak előnyös az adagolása.
Regeneráló folyamat és adagolás: 
Tartalom: 100 ml, ami kb. 30 napra elegendő.
Használat előtt jól rázza fel.
3–12 éves gyermekeknek: 1-2 ml naponta (naponta 2×7-15 csepp).
12 éves kortól felnőtt korig: 3 ml naponta (naponta 3×15 csepp).
3 év alatti gyermekeknek nem ajánljuk.
Cukorbetegek is alkalmazhatják.
A kolloid ásványi anyagok napi adagját keverje el egy pohár vízben, és ha lehet, étkezés után fél órával igya meg.
Három hét alkalmazás után tartson egy hét szünetet.
Az esetleges üledék nem káros a szervezetre.
Érdekes ismeretek a kolloid ásványokról:
 
Alumínium: pozitív hatással bír az Alzheimer-kór esetén. Ezzel szemben a szakemberek azt feltételezik, hogy fém formájában felgyorsítja az agy öregedését.
 
Arzén: Nélkülözhetetlen az újszülöttek növekedéséhez . Fémes formában méreg.
 
Kalcium: Erős csontozat és izomzat építéséhez kell. Megszünteti az izomgörcsöket. Segít a szívtevékenység szabályozásában, valamint az idegimpulzusok továbbításában.
 
Magnézium: Jelenléte a testben rendkívül fontos az enzimek helyes működéséhez, illetve az idegek és az izommembránok közti potenciál fenntartásához. Kiegyenlíti a pH-t, valamint elősegíti a kalcium és a kálium asszimilációját. Kulcsfontosságú ásvány a szívtevékenység kapcsán, illetőleg a karbohidrátos és ásványi metabolizmus területén.
 
Króm és vanádium: A szóban forgó elemek hiánya esetében a szervezet édességet kíván, mert ilyenkor alacsony a vér cukortartalma. Amennyiben ez az állapot sokáig tart, kialakulhat a cukorbetegség. A króm elengedhetetlen elem ahhoz, hogy a vércukor (glükóz) energiává alakuljon át. A vanádium a zsír-metabolizmust befolyásoló alapvető elem. Nagymértékben védi a szervezetet a szív- és rákbetegségekkel szemben. Segít átalakítani a króm és vanádium hiánya miatt károsodott pankreatikus szöveteket.
 
Réz: Hiánya ráncosodást, bőrszürkülést, anémiát, idegsérülést, csontdeformálódást és további károsodásokat, pl. visszértágulást okoz, illetve ebben az esetben csökken a bőr és a szövetek rugalmassága is. A réz hatása a szövetek rugalmasságára többször is laboratóriumi bizonyítást nyert.
 
Ón: Hiánya a szervezetben halláskárosodást, a férfiaknál hajhullást (amennyiben nem genetikai eredetű hajhullásról van szó) okoz. Fontos eleme a bioelektromos tevékenységeknek és a hajnövésnek. Javítja a reflexet és az immunrendszer tevékenységét.
 
Bór: Hiánya miatt testünk elveszti azon képességét, hogy kalciumot tartson a csontozatban. A hölgyeknél az ösztrogén, férfiaknál a tesztoszteron szintjét segít fenntartani. A menopauza idején nélkülözhetetlen.
 
Cink: A cink-hiány első jele az étvágy és szaglás elvesztése.
 
Szilícium: Javítja a kötőszövet, a bőr, a haj, a köröm állapotát, segíti a szervezetet a sebek begyógyításánál, biztosítja a szövetek rugalmasságát.
 
Klór: Kolloidkötésben felelős a szövetek feszességéért és támogatja a máj méregtelenítő tevékenységét.
 
Foszfor: Erőt és energiát ad, a csontok fontos részeleme.
 
Vas: Nélkülözhetetlen a piros vérszínezék – hemoglobin – előállításához. Részt vesz a test oxigénszállításában. A kolloid vas nem mérgező, és segít megszabadulnunk a veszélyes, hulladékformában fellelhető vastól.
 
Szelén: Az immunrendszer fontos erősítője. A cinkkel együtt segít megvédeni a testet a rákkal szemben.
 
A nem megfelelő ásványi formák bekerülése a testbe ahhoz vezet, hogy a szervezetben lerakódnak a hulladék-elemek, amelyek különböző létfontosságú szerveket károsítanak, és korai öregedést idéznek elő.
 
Ezzel szemben a Fytominerálban megtalálható kolloidformák a bioinformációk segítségével megszabadítják a testet a felesleges „lerakódásoktól”, és mélyreható regenerációt indítanak el.
 
Összetétel: mg/l (ppm)
Réz Cu 4
Germánium Ge 0,5
 
Rubídium Rb 4
Vanádium V 0,5
Magnézium Mg 2000
Nikkel Ni 2
Cézium Cs 0,05
Alumínium Al 870
Gallium Ga 1
Platina Pt 0,5
Kálium K 600
Molibdén Mo 1
Ruténium Ru 0,5
Kalcium Ca 300
Hafnium Hf 1
Gadolínium Gd 0,5
Vas Fe 300
Európium Eu 1
Tallium Tl 0,05
Kén S 300
Terbium Tb 1
Indium In 0,5
Szilícium Si 10
Kobalt Co 1
Bárium Ba 0,02
Klór Cl 60
Nióbium Nb 1
Ozmium Os 0,5
Foszfor P 30
Irídium Ir 1
Rénium Re 0,5
Mangán Mn 20
Diszprózium Dy 1
Holmium Ho 0,5
Lítium Li 5
Szkandium Sc 1
Itterbium Yb 0,5
Prazeodímium Pr <10
Cirkónium Zr 1
Antimon Sb 0,3
Neodímium Nd <10
Szamárium Sm 1
Arany Au 0,3
Cink Zn 6
Erbium Er 1
Szelén Se 0,2
Tellúr Te <5
Króm Cr 0,8
Ittrium Y 0,1
Volfrám W <5
Bór B 0,8
Ezüst Ag 0,1
Tórium Th <5
Bizmut Bi 0,5
Lutécium Lu 0,1
Cérium Ce <5
Palládium Pd 0,5
Berillium Be 0,1
Stroncium Sr 4
Ródium Rh 0,5
Titán Ti 0,1
Nátrium Na 300
Lantán La 0,5
 
 
 
A Fytominerál 100 százalékosan természetes készítmény, az egyes elemek mennyisége ingadozhat.
 
 
Kolloid ásványok és a cukorbetegség:
 
A cukorbetegség rendkívül elterjedt betegség, amelyhez sok további komplikáció is kötődik.
 
A Fytominerál természetes formában tartalmaz olyan elemeket, amelyek fontosak a diabéteszes betegnek, pl. vanádium, króm, mangán, cink. A bioinformációkkal együtt felgyorsítják a nyálkahártya regenerációját. Amennyiben Ön cukorbeteg, használja a Fytominerált, igyon hozzá oroszlánfog-gyökér vagy áfonyalevél teát.
 
A Brit Kolumbiában található Vancouveri egyetem kutatásai szerint 4 – 6 hónap után a vanádium egymagában képes helyettesíteni az inzulint. Ezért előnyös a Fytominerál használata, amelyben a vanádium további szükséges ásványokkal együtt megtalálható.
 
 
A Fytominerál további felhasználása – sport, kozmetika, növények, állatok:
 
• A Fytominerált, mint koncentrátumot felhasználhatjuk olyan kiváló ásványvíz elkészítéséhez, amelyben az ásványok természetes formában vannak jelen, és amelyet boltban biztosan nem tudnánk megvásárolni. Elég 15 csepp egy fél liter minőségi vízbe.
 
• Fizikai megterhelés és edzés után minden sportoló elkészítheti a saját ionos italát, ha egy pohár vízben elkever 15 csepp kolloid ásványt. Javul a test regenerációja, az izmok növekedése, valamint a vitaminok felhasználása a szervezetben.
 
• Felhasználhatja a Fytominerált a növények táplálásához is. Egy liter vízbe csepegtessen 4 csepp Fytominerált, és kész is a növények tápja.
 
• A haj regenerációja – fél liter vízbe csepegtessen 15 csepp Fytominerált, majd a hajmosás után ezzel az ásványi vízzel nedvesítse be a haját és fejbőrét.
 
• A köröm regenerációja – minden lakkozás előtt vagy körömtöredezés, esetleg rossz minőségű köröm esetén használja a kolloid ásványok koncentrált oldatát minden körmén. Így feléleszti körmei külső felületét és szerkezetét.
 
• A bőr regenerációja – ha fél liter vízbe 15 cseppet tesz, olyan ásványi anyagokat tartalmazó vizet nyer, amely felfrissíti az Ön fáradt bőrét. Ily módon külső alkalmazással is hathat a különböző kiütésekre és ekcémára, amennyiben bőre nem visel el semmi mást, csak a tiszta vizet. Abban az esetben, ha Fytominerált ad krémjeihez vagy a pakolásokhoz, kárt biztosan nem tesz bennük, ám hatásukat növelheti.
 
• Házi kedvenceinek italába is csepegtethet a Fytominerálból. 100 ml vízbe elég 2 csepp.
 
A Fytominerált tökéletes ásványi táplálékként is használhatja a legkülönfélébb megbetegedések esetében. A szer más készítményekkel is kombinálható, pl. vírusos megbetegedéseknél, életenergia hiánynál, csökkentett immunitás esetében, stressznél, fáradságnál, cukorbajnál, a nyálkahártya, a máj, a belek, a vese különböző bántalmainál, visszértágulás során, látásgyengülés miatt, különböző bőrkiütéseknél, valamint a test, csontok, fogak, haj, körmök regenerációja és felélesztése érdekében. Használata valamennyi szervi probléma és oszteoporózis esetében is ajánlott. Alkalmazásával növelhetjük szervezetünk magnézium tartalmát. Használata mindazoknak előnyére válik, akik központi idegrendszer sérülésében, elégtelen vérképzésben, onkológiai betegedésekben szenvednek. A készítmény táplálja az izmokat, aktiválja a hormonrendszert és a sejtek regenerációját, javítja az agyműködést, a vitaminok felhasználását a szervezeten belül, valamint a méregtelenítés folyamatát. Antioxidánsként felveszi a harcot a szabad radikálokkal szemben és lassítja az öregedés folyamatát. Fytominerált az egészséges és hosszú életért használjuk.
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.