Fytomineral Kolloid ásvány készítmény - Energy - 100 ml

Fytomineral Kolloid ásvány készítmény - Energy - 100 ml
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 100 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 724
Ár:
Ár:8,900 Ft

A termékről

 

Fytomineral Energy Kolloid ásvány készítmény

Rövid leírás:
A Fytominerál a Mengyelejev-féle rendszer több mint 64 elemét erősen koncentrált kolloidoldat formában tartalmazza. A szóban forgó, természetes formában levő anyagok segítenek a testnek megtartani a tökéletes bioenergetikai egyensúlyt. A készítményben levő anyagok kihasználhatósága eléri a 98%-ot. Ezek az elemek növelik a vitaminok és az egyéb létfontosságú anyagok hatásának érvényesülését a szervezetben, segítenek az endokrin rendszer hormonális tevékenységének irányításában, és fontos szerepet játszanak a DNA szintézisében. A Fytominerál több összetevője antioxidációs elemként működik a szabad radikálokkal szemben. Vagyis a kolloidásványok méregtelenítő hatásúak.
 

Hosszabb leírás: 
 
A Fytominerál bioinformációs, széles körben alkalmazható, regeneráló hatású készítmény. Elsősorban a három sugárzó, a lép, a gyomor, a máj, az epehólyag, a húgyhólyag pályáit, valamint az összekötő pályát és egy sor összekötőt, oldalágat, ín- és izompályát, illetve a fogantatás és a vezérlés pályáját befolyásolja. Az energetikai pályákon keresztül közvetve, a sejtek táplálásán keresztül közvetlenül befolyásolja testünk valamennyi fontos központját.
 
A Fytominerál erősen koncentrált, természetes, kolloid oldat formájában tartalmazza a Mengyelejev féle periodusos rendszer több mint 64 elemét. A preparátum olyan növényekből készül, amelyek 100 millió évvel ezelőtt nőttek a Földön. A kolloid ásványok e koncentrátumából egyetlen üvegnyi képes pótolni a piacon forgalomban levő különböző csomagolású ásványi termékek egész csoportját. A testnek kolloid ásványból kevesebbre van szüksége, ráadásul ki tudja választani, hogy melyik kell neki.
 
 

Mi a különbség a kolloid növényi ásványok és az egyéb ásványok között?
 
A növények természetes formában tartalmazzák az elemeket. Az emberi, állati és növényi sejtek az effajta ásványokat tudják leginkább befogadni. A szóban forgó ásványok felhasználtsága több mint 98%. Csak érdekességként: az ásványok klasszikus formája, ahogyan azt a piacon fellelhetjük, pl. magnéziumot és kalciumot tartalmazó őrölt dolomit formájában, az ásványi anyag kihasználtsága csupán 4 – 5% . A chelát kötésű, tökéletesebb készítmények kihasználtsága kb. 45% . Ebből következik, hogy a növényi ásványok kihasználtsága a legjobb. A Fytominerál egy sor eleme antioxidáns komponensként hat a szabad radikálokkal szemben. Most már ismeri az igazságot, és Önön múlik, hogy legközelebb melyik ásványi formát választja.
 
 

Mi a kolloidforma?
 
A talajban levő mikroorganizmusok olyan formájúvá átalakítják át az ásványok anorganikus részecskéit, amely formákban felhasználhatóvá válnak a növények számára. Gyökérrendszerük segítségével a növények felszívják ezeket az ásványokat, és a fotoszintézis folyamata során organikus kolloidformába transzformálják őket. A kolloid ásványokat a növény ultra-kicsi, 0,0001 mikron átmérőjű részecskéi hozzák létre. Ezen részecskék mérete tehát a vérsejt 1/600-a. A növényekben található kolloidásvány-egységek segítenek a testnek fenntartani a tökéletes bioelektromos egyensúlyt. Ez az egyensúly az alapja a jó egészségnek és a hosszú életnek. Ezeket a mikroszkopikus kolloid egységeket a test egyszerűen fel tudja használni. Meg kell továbbá említenünk, hogy ezek az ásványok növelik a vitaminok és további, az ember létfenntartásához nélkülözhetetlen anyagok felhasználhatóságát a szervezetben. Éppen e miatt a nagyfokú kihasználhatóság miatt elegendő, ha a készítmény kis mennyiségben tartalmazza a kolloid formájú ásványokat.
 
Enzimek csak a kolloid nyomelemek jelenlétében képesek termelődni a testben. A kolloid ásványok és nyomelemek vagy alapvető részét képezik az enzimeknek vagy velük együtt, kölcsönösen fejtik ki hatásukat. A kolloid ásványok segítenek a test endokrin rendszerének hormon tevékenységének szabályozásában , és fontos szerepet játszanak a DNA szintézise során.
 
A növényi kolloid ásványok érdekes és fontos tulajdonsága a tömítő (pótló) funkció. Például a kolloid nikkel – Ni, bárium – Ba, alumínium – Al, stroncium – Sr és a Mengyelejev rendszer további elemei kolloid formában képesek kitömíteni (kiválasztani, eltávolítani) a testből ugyanazon elem hulladék (toxikus) formáját. Ez azt jelenti, hogy a kolloid ásványok hatása az emberi szervezetben detoxikáló. Joel D. Walach, D.V.M., N.D., M.S. kolloid kémia területén alkotott nagyszerű munkáit már több évvel ezelőtt bemutatta az orvostudománynak. A kolloid ásványok csodálatos tulajdonságai c. művéért 1991-ben Nobel díjra jelölték. Dr. Poppa, az ismert német biofizikus bebizonyította, hogy a kolloid ásványok őskori növényszármazékai egyáltalán nem toxikusak, és növelik a sejtek energetikai teljesítményét. Dr. Frederick S. Macy bakteriológus saját magán mutatta be, hogy ezek az anyagok nem mérgezőek. A bemutató alatt mindenféle következmény nélkül megitta azoknak a kolloid elemeknek az oldatát, amelyek normális esetben (nem kolloid formában) toxikusak. Kolloid formában azonban még hasznosak is.
 
 

Érdekes ismeretek a kolloid ásványokról:
 
Alumínium: pozitív hatással bír az Alzheimer-kór esetén. Ezzel szemben a szakemberek azt feltételezik, hogy fém formájában felgyorsítja az agy öregedését.
 
Arzén: Nélkülözhetetlen az újszülöttek növekedéséhez . Fémes formában méreg.
 
Kalcium: Erős csontozat és izomzat építéséhez kell. Megszünteti az izomgörcsöket. Segít a szívtevékenység szabályozásában, valamint az idegimpulzusok továbbításában.
 
Magnézium: Jelenléte a testben rendkívül fontos az enzimek helyes működéséhez, illetve az idegek és az izommembránok közti potenciál fenntartásához. Kiegyenlíti a pH-t, valamint elősegíti a kalcium és a kálium asszimilációját. Kulcsfontosságú ásvány a szívtevékenység kapcsán, illetőleg a karbohidrátos és ásványi metabolizmus területén.
 
Króm és vanádium: A szóban forgó elemek hiánya esetében a szervezet édességet kíván, mert ilyenkor alacsony a vér cukortartalma. Amennyiben ez az állapot sokáig tart, kialakulhat a cukorbetegség. A króm elengedhetetlen elem ahhoz, hogy a vércukor (glükóz) energiává alakuljon át. A vanádium a zsír-metabolizmust befolyásoló alapvető elem. Nagymértékben védi a szervezetet a szív- és rákbetegségekkel szemben. Segít átalakítani a króm és vanádium hiánya miatt károsodott pankreatikus szöveteket.
 
Réz: Hiánya ráncosodást, bőrszürkülést, anémiát, idegsérülést, csontdeformálódást és további károsodásokat, pl. visszértágulást okoz, illetve ebben az esetben csökken a bőr és a szövetek rugalmassága is. A réz hatása a szövetek rugalmasságára többször is laboratóriumi bizonyítást nyert.
 
Ón: Hiánya a szervezetben halláskárosodást, a férfiaknál hajhullást (amennyiben nem genetikai eredetű hajhullásról van szó) okoz. Fontos eleme a bioelektromos tevékenységeknek és a hajnövésnek. Javítja a reflexet és az immunrendszer tevékenységét.
 
Bór: Hiánya miatt testünk elveszti azon képességét, hogy kalciumot tartson a csontozatban. A hölgyeknél az ösztrogén, férfiaknál a tesztoszteron szintjét segít fenntartani. A menopauza idején nélkülözhetetlen.
 
Cink: A cink-hiány első jele az étvágy és szaglás elvesztése.
 
Szilícium: Javítja a kötőszövet, a bőr, a haj, a köröm állapotát, segíti a szervezetet a sebek begyógyításánál, biztosítja a szövetek rugalmasságát.
 
Klór: Kolloidkötésben felelős a szövetek feszességéért és támogatja a máj méregtelenítő tevékenységét.
 
Foszfor: Erőt és energiát ad, a csontok fontos részeleme.
 
Vas: Nélkülözhetetlen a piros vérszínezék – hemoglobin – előállításához. Részt vesz a test oxigénszállításában. A kolloid vas nem mérgező, és segít megszabadulnunk a veszélyes, hulladékformában fellelhető vastól.
 
Szelén: Az immunrendszer fontos erősítője. A cinkkel együtt segít megvédeni a testet a rákkal szemben.
 
A nem megfelelő ásványi formák bekerülése a testbe ahhoz vezet, hogy a szervezetben lerakódnak a hulladék-elemek, amelyek különböző létfontosságú szerveket károsítanak, és korai öregedést idéznek elő.
 
Ezzel szemben a Fytominerálban megtalálható kolloidformák a bioinformációk segítségével megszabadítják a testet a felesleges „lerakódásoktól”, és mélyreható regenerációt indítanak el.
 

Összetétel: mg/l (ppm)

Réz Cu 4

Germánium Ge 0,5

 

Rubídium Rb 4

Vanádium V 0,5

Magnézium Mg 2000

Nikkel Ni 2

Cézium Cs 0,05

Alumínium Al 870

Gallium Ga 1

Platina Pt 0,5

Kálium K 600

Molibdén Mo 1

Ruténium Ru 0,5

Kalcium Ca 300

Hafnium Hf 1

Gadolínium Gd 0,5

Vas Fe 300

Európium Eu 1

Tallium Tl 0,05

Kén S 300

Terbium Tb 1

Indium In 0,5

Szilícium Si 10

Kobalt Co 1

Bárium Ba 0,02

Klór Cl 60

Nióbium Nb 1

Ozmium Os 0,5

Foszfor P 30

Irídium Ir 1

Rénium Re 0,5

Mangán Mn 20

Diszprózium Dy 1

Holmium Ho 0,5

Lítium Li 5

Szkandium Sc 1

Itterbium Yb 0,5

Prazeodímium Pr <10

Cirkónium Zr 1

Antimon Sb 0,3

Neodímium Nd <10

Szamárium Sm 1

Arany Au 0,3

Cink Zn 6

Erbium Er 1

Szelén Se 0,2

Tellúr Te <5

Króm Cr 0,8

Ittrium Y 0,1

Volfrám W <5

Bór B 0,8

Ezüst Ag 0,1

Tórium Th <5

Bizmut Bi 0,5

Lutécium Lu 0,1

Cérium Ce <5

Palládium Pd 0,5

Berillium Be 0,1

Stroncium Sr 4

Ródium Rh 0,5

Titán Ti 0,1

Nátrium Na 300

Lantán La 0,5

 

 
 
A Fytominerál 100 százalékosan természetes készítmény, az egyes elemek mennyisége ingadozhat.
 
 

Kolloid ásványok és a cukorbetegség:
 
A cukorbetegség rendkívül elterjedt betegség, amelyhez sok további komplikáció is kötődik.
 
A Fytominerál természetes formában tartalmaz olyan elemeket, amelyek fontosak a diabéteszes betegnek, pl. vanádium, króm, mangán, cink. A bioinformációkkal együtt felgyorsítják a nyálkahártya regenerációját. Amennyiben Ön cukorbeteg, használja a Fytominerált, igyon hozzá oroszlánfog-gyökér vagy áfonyalevél teát.
 
A Brit Kolumbiában található Vancouveri egyetem kutatásai szerint 4 – 6 hónap után a vanádium egymagában képes helyettesíteni az inzulint. Ezért előnyös a Fytominerál használata, amelyben a vanádium további szükséges ásványokkal együtt megtalálható.
 
 

A Fytominerál további felhasználása – sport, kozmetika, növények, állatok:
 
• A Fytominerált, mint koncentrátumot felhasználhatjuk olyan kiváló ásványvíz elkészítéséhez, amelyben az ásványok természetes formában vannak jelen, és amelyet boltban biztosan nem tudnánk megvásárolni. Elég 15 csepp egy fél liter minőségi vízbe.
 
• Fizikai megterhelés és edzés után minden sportoló elkészítheti a saját ionos italát, ha egy pohár vízben elkever 15 csepp kolloid ásványt. Javul a test regenerációja, az izmok növekedése, valamint a vitaminok felhasználása a szervezetben.
 
• Felhasználhatja a Fytominerált a növények táplálásához is. Egy liter vízbe csepegtessen 4 csepp Fytominerált, és kész is a növények tápja.
 
• A haj regenerációja – fél liter vízbe csepegtessen 15 csepp Fytominerált, majd a hajmosás után ezzel az ásványi vízzel nedvesítse be a haját és fejbőrét.
 
• A köröm regenerációja – minden lakkozás előtt vagy körömtöredezés, esetleg rossz minőségű köröm esetén használja a kolloid ásványok koncentrált oldatát minden körmén. Így feléleszti körmei külső felületét és szerkezetét.
 
• A bőr regenerációja – ha fél liter vízbe 15 cseppet tesz, olyan ásványi anyagokat tartalmazó vizet nyer, amely felfrissíti az Ön fáradt bőrét. Ily módon külső alkalmazással is hathat a különböző kiütésekre és ekcémára, amennyiben bőre nem visel el semmi mást, csak a tiszta vizet. Abban az esetben, ha Fytominerált ad krémjeihez vagy a pakolásokhoz, kárt biztosan nem tesz bennük, ám hatásukat növelheti.
 
• Házi kedvenceinek italába is csepegtethet a Fytominerálból. 100 ml vízbe elég 2 csepp.
 
A Fytominerált tökéletes ásványi táplálékként is használhatja a legkülönfélébb megbetegedések esetében. A szer más készítményekkel is kombinálható, pl. vírusos megbetegedéseknél, életenergia hiánynál, csökkentett immunitás esetében, stressznél, fáradságnál, cukorbajnál, a nyálkahártya, a máj, a belek, a vese különböző bántalmainál, visszértágulás során, látásgyengülés miatt, különböző bőrkiütéseknél, valamint a test, csontok, fogak, haj, körmök regenerációja és felélesztése érdekében. Használata valamennyi szervi probléma és oszteoporózis esetében is ajánlott. Alkalmazásával növelhetjük szervezetünk magnézium tartalmát. Használata mindazoknak előnyére válik, akik központi idegrendszer sérülésében, elégtelen vérképzésben, onkológiai betegedésekben szenvednek. A készítmény táplálja az izmokat, aktiválja a hormonrendszert és a sejtek regenerációját, javítja az agyműködést, a vitaminok felhasználását a szervezeten belül, valamint a méregtelenítés folyamatát. Antioxidánsként felveszi a harcot a szabad radikálokkal szemben és lassítja az öregedés folyamatát. Fytominerált az egészséges és hosszú életért használjuk.
 
 
Regeneráló folyamat és adagolás:
 
Tartalom: 100 ml, ami kb. 30 napra elegendő.
 
Használat előtt jól rázza fel.
 
3 – 12 éves gyermekek: 2 ml naponta (kb. 15 csepp naponta 2x).
 
12 éves kortól felnőtt korig: 3 ml naponta (kb. 15 csepp naponta 3x).
 
3 év alatti gyermekeknek nem ajánljuk.
 
Cukorbetegek is használhatják.
 
A kolloid ásványok napi adagját keverje el egy pohár vízben, és ha lehet, étkezés után igya meg.
 
Három hét alkalmazás után tartson egy hét szünetet.
 
Az esetleges üledék nem káros a szervezetre.
 
Átmeneti állapot-rosszabbodás esetén csökkentse minimumra az adagot, és cseppenként adagolja tovább hosszabb intervallumokban, mint egy nap. Javulást követően ismét növelje az adagot. A termék használatát ne szakítsa meg, mivel visszaható regeneráló folyamatról van szó, amelynek során megjelenhetnek a korábbi betegségek tünetei.
 

Ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció!!!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.