Haci-öt elem mágneses tűköpöly készlet

Haci-öt elem mágneses tűköpöly készlet
Gyártó: Kína
Kiszerelés: A 12 darabos készlet tartalmaz 6 db északi-kék (-), 6 db déli-piros (+) köpölycsészét mágnessel.
Termékazonosító: 2902

A termékről

Haci-öt elem mágneses tűköpöly készlet

Mágneses KEZELÉS tű nélkül! A Haci Öt Elem mágneses tű köpölyöző készlet a hagyományos kínai orvoslás elméletére épül. 5 terápiás módszer kombinációjaként működik.
Nevezetesen: akupunktúra és moxaterápia, akupresszúra, mágneses hatás, negatív nyomás és ozmózis. A mágnese tű köpöly az akupunktúrás pontokon keresztül fizio-terápia, masszázs, moxaterápia és a hagyományos akupunktúra kombinációjaként fejti ki hatását.
Az elektromágneses mező aktiválja az enzimeket, a szabályzó biológiai folyamatokat, aktiválja a szervezet természetes öngyógyító rendszerét.
 
A 12 darabos készlet tartalmaz 6 db északi-kék (-), 6 db déli-piros (+) köpölycsészét mágnessel.
 
A Köpölyözés:
1. Köpölyözéskor alkalmazzon egy kis krémet, testápolót, vagy gélt, amely segít, hogy jobb legyen a tömítés a bőr felület és a köpöly csésze között, így később esek le a köpöly csésze.
2. Nyomja össze a gumi ballont és helyezze a tapadókorongot az akupunktúrás pontra vagy érzékeny területre, melyet kezelni szeretne, majd engedje el a gumi ballont ezzel létrehozva a kívánt szívó hatás
3. Amennyiben csökken a nyomás ismételje meg az előző műveletet egy kicsivel több krém feljuttatásával.
4. A kezelést a beteg fekvő vagy ülő helyzetében célszerű végezni. Ajánlott időtartam 15 perc, naponta egy vagy két alkalommal.
5. Tisztítás: alkoholos törlő- vagy fertőtlenítő kendővel.
6. Ne tegye a Haci Mágneses köpölyt közel hőforráshoz és elektromos berendezések közelébe, amelyek csökkenthetik a mágnesek erejét.
Ellenjavalat:
1. Ne köpölyözzőn, amikor úgy érzi nagyon fáradt, éhes vagy közvetlenül evés után.
2. Kezelés közben bármilyen kényelmetlenség, rossz közérzet lép fel távolítsa el a köpöly csészéket, feküdjön le és pihenjen pár percet.
3. Ne használja a köpölyt pacemaker, bőrallergia, súlyos-, vérző- (hemofília, thrombocytopenia, stb.), daganatos betegségek esetén.
4. Használat előtt minden esetben kérdezze meg orvosát, természetgyógyászát

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.