Feminess - Gyógynövény kapszula a könnyed változókorért 60 db kapszula - tibeti gyógyászat

Feminess - Gyógynövény kapszula a könnyed változókorért 60 db kapszula - tibeti gyógyászat
Gyártó: Myrobalan Herbal Med Kft.
Kiszerelés: 60 db kapszula
Termékazonosító: 7376
Akciós ár:
Ár:9,200 Ft
Régi ár:
Régi ár:9,390 Ft

A termékről

Feminess -

gyógynövény kapszula a könnyed változókorért
60 db vegán kapszula 100% gyógynövényörleménnyel
tibeti gyógyászati termék
 

Hőhullámok gyötörnek? Éjszaka nehezen alszol? Ingerlékeny, levert és ideges vagy? Ezek bizony a változókor kellemetlen tünetei, de nem kell ezekkel együtt élned! A Feminess egy természetes hormonpótló, mely természetes és hatékony megoldás nyújt a klimax szerteágazó tüneteinek kezelésére a probléma gyökerét megcélozva!

 • 18 gyógynövény egyedülálló szinergizmusa
 • Természetes hormonpótlás
 • Nem okoz hozzászokást, nincsenek mellékhatások
 • Orvosok, nőgyógyászok ajánlásával
 • Mi okozza a kellemetlen változókori panaszokat?

  A változókori panaszok legnagyobb százalékáért az ösztrogénszint csökkenése okolható, így ennek pótlása elengedhetetlen ebben az időszakban. A Feminess minden olyan tünetre megoldást nyújthat, melynek oka a szervezet ösztrogénszint csökkenése következtében alakult ki.

 • Miben segít a Feminess?

  A Feminess egy természetes ösztrogén hormonpótló, mivel gyógynövényei természetes növényi hormonokat, úgynevezett fitoösztrogéneket tartalmaznak. A fitoösztrogének szerkezetüket tekintve hasonlítanak a női hormonokra, így ezek pótlásával hatásosan enyhíthetőek a menopauza (ösztrogén csökkenése) okozta meglehetősen kellemetlen és szerteágazó tünetek.

  A Feminess különlegessége a 18 gyógynövény egymást erősítő hatásmechanizmusa. A több gyógynövény együttesen sokkal széleskörűbb, összetettebb és intenzívebb hatást biztosít!

   

  Hogy működik a Feminess?

  A Feminessben található gyógynövények un. fitoösztrogéneket tartalmaznak, melyek olyan növényi anyagok, melyek a szervezet ösztrogénreceptoraihoz kapcsolódva az ösztrogén nevű női nemi hormonhoz hasonló funkciót képesek betölteni. Ennek köszönhetően az alacsony ösztrogénszint gyorsan és hatékonyan emelhető a megfelelő szintre, aminek következtében a kellemetlen panaszok csökkenhetnek és el is múlhatnak. A Feminess tehát a probléma gyökerét célozza meg és kezeli!

   

  A Feminess hormonmentes! De miért is fontos ez?

  Az orvostudomány sok éven át a hormonpótló terápiát javasolta a változókori panaszok enyhítésére. Ennek során a változás korában természetes módon csökkenő női hormonszintet mesterséges pótlással még éveken át magasan tartották. Ez az eljárás azonban csalóka, és - mint ma már tudjuk - bizonyos kockázatokkal jár. Egy amerikai vizsgálat - amelybe 16 608 nőt vontak be - már tíz évvel ezelőtt igazolta, hogy a hosszú távú hormonpótló terápia elősegíti az egészség károsodását, például olyan szövődményekkel, mint epekőképződés, trombózishajlam, mell- és méhrákkészség.

  Az ösztrogénpótlás minden változókorba lépő nő számára szükséges

  A változókor legelején közel sem biztos, hogy vannak komoly tünetek, sőt! Fontos kiemelni, hogy a változókor minden nő szervezetében lezajlik, így a hormonváltozás okozta élettani folyamatok ugyanúgy végbemennek annál is, akik nem vagy csak kevesebb tünetet tapasztalnak. Tehát az ösztrogén csökkenése a szervezetünkben egy természetes folyamat, nem küzdeni kell ellene, hanem kialakítani egy olyan egészséges életmódot, amiben a tünetek mérsékelhetők.

  Az ösztrogén szintjének a csökkenése hosszú távon komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában.
   

  Mit okoz az ösztrogénhiány?

  • Csontritkulás: az ösztrogén megakadályozza, hogy a csontjaink sűrűsége csökkenjen. Amennyiben hiányzik az ösztrogén hormon, évente akár 1-10%-ot is veszíthetünk csonttömegünkből, s a csontritkulás veszélye fenyeget.
  • Elhízás: az ösztrogén felelős a tipikus női idomokért. Amikor az ösztrogén termelés csökken, a testalkat megváltozik, átrendeződik, akár férfiassá is válhat. A klimax után a zsír már nem csak a tipikus nőies helyeken, hanem pluszban a hason is megjelenik.
  • Hajhullás: Alacsony ösztrogén szinten a haj elvékonyodik, intenzívebben hullik – kopaszodó halánték – és a fejbőr hajlamossá válik a korpásodásra.
  • Ráncosodás: az anyagcsere lelassul, a bőr elvékonyodik, így nem tudja már megkötni a vizet, kiszárad és ráncossá válik.
  • Érrendszeri betegségek: Az ösztrogén az egészséges érfal működéséért is felelős. Hiányának hosszú távú következménye lehet az érelmeszesedés mértékének a fokozódása is, ezért a menopauzában a nőknél megemelkedik a szívinfarktusok száma.

  Így ha ezeket szeretnéd elkerülni, érdemes odafigyel az természetes hormonpótlásra, hogy a későbbiekben ne legyenek a fent említett problémáid!

   

  A változókor legjellemzőbb tünetei!
  A Feminess elsősorban változókorba lépő hölgyek számára lett megalkotva, így főként Nekik ajánljuk, függetlenül attól, hogy tapasztalhatóak e a tipikus tünetek, melyek a következők:

  • hőhullámok,
  • alvászavar, (állandó) fáradtság,
  • befelé fordulás, visszahúzódás,
  • energiahiány, erőtlenség,
  • hangulatváltozás,
  • enyhe elhízás,
  • érzékenyebbé válás, érzelmi kontrollvesztés, türelmetlenség,
  • félelmek (akár indokolatlan is),
  • hangulatváltozás, koncentráció csökkenése és memóriazavar,
  • bőrszárazság

  Ösztrogénhiányos állapot nemcsak a változókorban alakulhat ki, hanem petefészek-eltávolító műtét, korai menopauza esetén is, amikor akár a 40 éves életkor kor előtt is leáll a hormonműködés.

  PMS (premenstruációs) tünetekkel és menstruációs zavarral küzdőknek is

  • PMS - premenstruációs szindróma

  A hormonálisan aktív nők mintegy 80 %-a tapasztal érzelmi és testi tüneteket a menstruáció előtt. A havi vérzést megelőzően ma már több, mint 150-féle panaszt tartanak nyilván, mint például az emlőérzékenység, ingerlékenység, hányinger, görcsök, szorongás. Ezeket a szimptómákat nevezzük premenstruációs tünetegyüttesnek.

  Az érintettek 20 - 40 százalékánál a panaszok olyan erősek lehetnek, hogy rontják az életminőséget, az esetek 3 - 5 százalékában pedig akár időleges munkaképtelenség is felléphet. Gyakorta fordulnak elő vérzési rendellenességek, szorongásos, depressziós kórképek.

  • Menstruációs zavarok esetén

  A lányok megszületésük pillanatában rendelkeznek azzal a körülbelül hárommillió petesejttel, amellyel a természet megajándékozta a női szervezetet. Ebből kamaszkorra nagyjából négyszázezer marad, ami még mindig hatalmas szám ahhoz képest, hogy attól kezdve havonta csupán egy petesejt érik meg és válik megtermékenyíthetővé.

  Egy adott érési szint után, amit számos körülmény befolyásol – táplálkozás, életmód, éghajlat, egészségi állapot – megjön az első menstruáció. Az ezt követő időszak teljesen rendszertelen lehet – ez akár két évig is tarthat! – és a ciklusok gyakran nem járnak valódi peteéréssel.

  Ajánlott fogyasztás

  Naponta 3 kapszula, lehetőség szerint elosztva a nap folyamán, melytől a kibillent állapottól függően el lehet térni mindkét irányba.

  Javasolt a fenti mennyiséggel kezdeni, majd a tünetek javulása után csökkenteni a mennyiséget 2 szemre. Utána ezt a mennyiséget tartva megfigyelni a panaszok állapotát. Amennyiben a panasz visszatér, még szükséges a napi 3 szem, ha nem tér vissza, akkor tovább érdemes csökkenteni 1 szemre, majd ott is megfigyelni a tüneteket. Ha nem jelentkezik itt sem a panasz, akkor elegendő az egyetlen szem. Ily módon könnyű megfigyelni, hogy hány szemre van szükség.

  A Feminess folyamatosan szedhető, nem szükséges időközönként szünetet tartani. A Feminess adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőről, hogy érzékeny rá, úgy kezdje óvatosan a szedését.

  AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

  Mellékhatások nem ismertek!

  Az Feminess táplálék-kiegészítő készítmény, alkalmazása nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést! Hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált. A kapszula bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén annak fogyasztása nem javallott, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt megrendeled.

   

  Összetevők ABC sorrendben

  álombogyó, ánizs, édesgyökér, fahéj, fehér árvacsalán, fürtös spárga, gyermekláncfű, gyömbér, hibiszkuszvirág, jázminvirág, kínai angyalgyökér, kínai csüdfűgyökér, kudzu, kurkuma, macagyökér, málnalevél, palástfű, pásztortáska.

   

  OGYÉI notifikációs szám: 25957/2021.
   

   

 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.