iMU.18 - immunerősítő gyógynövény kapszula - 60 db vegán kapszula - tibeti gyógyászat

iMU.18 - immunerősítő gyógynövény kapszula - 60 db vegán kapszula - tibeti gyógyászat
Gyártó: Myrobalan Herbal Med Kft.
Kiszerelés: 60 db kapszula
Termékazonosító: 7380
Akciós ár:
Ár:9,200 Ft
Régi ár:
Régi ár:9,390 Ft

A termékről

 

iMU.18

immunerősítő gyógynövény kapszula
60 db vegán kapszula 100% gyógynövényörleménnyel
 

Neked sincs időd a betegségre? Előzd meg vagy küzd le gyorsabban a betegségeket az iMU.18 segítségével! Védd egészséged, erősítsd immunrendszered és előzd meg a problémákat 18 különleges gyógynövény együttes, egymás hatását támogató kombinációjával!

 • 18 gyógynövény egyedülálló szinergizmusa
 • Megelőzésként egész évben szedhető
 • Betegség esetén lerövidíti a gyógyulási folyamatot

Összetevők ABC sorrendben

aranygyökér, álombogyó, ázsiai gázló, bíbor kasvirág, bugás andrográfisz, csillagánizs, fahéj, fekete mag, gránátalma, hibiszkuszvirág, indiai bazsalikom, kerti sarkantyúka, kínai csüdfű, lapacho, olajfa, orvosi vízitorma, szegfűszeg, szibériai ginzeng.
A megelőzést nem lehet eleget hangsúlyozni. Kijelenthetjük, hogy minél előbb kezdünk neki szervezetünk erősítésének, annál könnyebben és gyorsabban vészelünk át egy esetleges megbetegedést, legyen szó bármilyen kórokozóról.

Az iMU.18 gyógynövényes kapszulák olyan átfogó megoldást nyújtanak a fertőzésekkel szembeni védekezésben, mely ellenállóvá teszi szervezetünket. Amennyiben mégis megbetegedtünk, akkor viszont olyan roboráló erő indul el általa, mely során lerövidülnek a betegség szakaszai.

Óriási tévhit, hogy az immunrendszert csak akkor kell erősíteni, amikor baj van. Persze olyankor érdemes jobban odafigyelni erre, de ha időben felkészítjük a szervezetünket a téli, vírusos időszakra, nagy eséllyel nagy ívben elkerülnek majd a betegségek.

18 gyógynövénnyel az erős immunrendszerért

Az iMU.18 alapját egy egyedülálló és speciális módon összeválogatott gyógynövénykomplexum képezi, mely a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra. Ennek köszönheti rendkívül erős hatékonyságát.

A hatóanyagszinergizmussal – ami a sajátos módon, tudatosan társított gyógynövények egymást támogató hatását jelenti – egy rendkívül erőteljes hatóanyagkomplexitást érünk el. Ezen elvek alkalmazásával egy teljesen új elegyet hozunk létre, ami jóval több, mint a felhasznált gyógynövények összessége.

 • Megerősíti a szervezet ellenálló képességét, ezáltal imunisabb maradsz a fertőzésekkel szemben.
 • Kialakult betegség esetén gyorsítja a gyógyulást, ezáltal lerövidíti a gyógyulási időt.

Természetes és hatékony segítség az immunrendszernek

Az iMU.18 kapszulát azoknak ajánljuk, akik természetes módon szeretnék szervezetük immunrendszerét támogatni, hogy a megfelelő időben a lehető legnagyobb erővel tudjon fellépni a betegségek ellen.

Egyedülálló gyógynövénykeverék

A Myrobalan termékek, így az iMU.18 is egyedülálló gyógynövénykomplexet tartalmaz. Eszerint a világ minden táján megtalálható gyógynövényeket tanulmányozva olyan komplexet állítottunk össze, mely a szervezet immunrendszerét a lehető leghatékonyabban erősítse.

 

Immunerősítés egész évben!

Immunrendszerünket számtalan komoly megterhelés éri egész évben fejlett, civilizált létformánk ellenére. A helytelen táplálkozás, a nagyfokú stressz, a rendszertelen és mozgásszegény életmód és a környezetünkből ránk leselkedő milliónyi vegyi anyag terheli leginkább szervezetünket. De sorolhatnánk még!

Az immunrendszer ezek dacára is hihetetlen dolgokra képes: legyőzi azt a milliónyi kórokozót, ami naponta bombáz bennünket, felismeri a hibás struktúrájú sejteket, s gyorsan eltakarítja őket, felismeri az egészségünket veszélyeztető anyagokat, s mindent megtesz azok hatástalanításáért. Ám ahhoz, hogy kifogástalanul tudjon működni, nekünk is támogatnunk kell, különben a sorozatos támadásban kimerül, s az állandó harcban alulmarad.

Az iMU.18 megelőzésként is már kialakult betegség esetén is tökéletes választás lehet!

Melyek a gyengülő immunrendszer tünetei?

Az immunrendszer gyengülésének rengeteg tünete van, igazából nehéz lenne mind felsorolni, de lássunk néhány jellemzőt:

 • a betegségekből történő elhúzódó felépülés,
 • rendszeres megfázás vagy influenza
 • fertőző betegségekre való hajlam,
 • herpesz vírus
 • torokgyulladás,
 • fejfájás,
 • rendszeres megfázás és/vagy influenza,
 • kimerültség,
 • sebek lassú gyógyulása,
 • a stresszre való nagyfokú érzékenység,
 • szorongás, pánik, depresszió
 • allergia, szénanátha,
 • stb.

Az iMU.18 egyedi módon összeválogatott gyógynövényei egy sajátos elegyet alkotva a teljes immunrendszer különböző területeit hivatottak erősíteni.

Az immunrendszer tartós gyengesége esetén kialakulnak a magát az immunrendszert érintő betegségek:

 • allergiás reakciók
 • immunhiányos állapot
 • autoimmun-betegségek
 • leukémia
 • AIDS.
 • stb.

 

Ajánlott fogyasztás

Megelőzés esetén: Napi 1 szem
Betegség első jeleitől kezdve: Napi 2-3 szem
Erősebb tüneteknél: Napi 3x1, de akár 3x2 szem is

Az iMU.18 akár már 10 éves kor felett is adható, szükség esetén a kapszulát szétszedve és a gyógynövényport egy kis gyümölcslében elkeverve.

A iMU.18 adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőről, hogy érzékeny rá, úgy kezdje óvatosan a szedését.

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szed egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

Mellékhatások nem ismertek!

Az iMU.18 táplálék-kiegészítő készítmény, alkalmazása nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést! Hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált. A kapszula bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén annak fogyasztása nem javallott, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt megrendeled.

 

Adalékoktól mentes
 100% natúr
 Természetes alapanyagok
 Mellékhatások nélkül

 

 

 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.