Nepa - gyógynövény kapszula 60 db kapszula - a nyugodt tudatért - tibeti gyógyászat

Nepa - gyógynövény kapszula 60 db kapszula - a nyugodt tudatért - tibeti gyógyászat
Gyártó: Myrobalan Herbal Med Kft.
Kiszerelés: 60 db kapszula
Termékazonosító: 7378
Akciós ár:
Ár:9,200 Ft
Régi ár:
Régi ár:9,390 Ft

A termékről

Nepa
 

gyógynövény kapszula

a nyugodt tudatért
tibeti gyógyászati termék
 

Stresszes vagy? Szorongsz, pánikolsz? Hajlamos vagy a túlpörögni? Folyamatosan agyalsz és ez feszültté tesz? Nem szeretnéd kémiai szerekkel mérgezni magad, mégis hatékony megoldást keresel? A Nepa prémium étrend-kiegészítő kapszula egy természetes stresszoldó, mely kémiai szerekkel nélkül hatékonyan oldja a feszültséget.

 • 18 gyógynövény egyedülálló szinergizmusa
 • 100% természetes megoldás a stresszre, pánikra, szorongásra
 • Nem okoz hozzászokást, nincsenek mellékhatások

Összetevők ABC sorrendben

álombogyó, aranygyökér, ázsiai gázló, borsmenta, citromfű, galagonyavirág, golgotavirág, hársfavirág, indiai bazsalikom, indiai citromfű, kamilla, komló, levendula, macskagyökér, macskamenta, orvosi zsálya, szerecsendió, szurokfű.
 

Miben segít a Nepa?

A Nepa prémium étrend-kiegészítő kapszula egy természetes stresszoldó, mely kémiai szerekkel nélkül hatékonyan oldja a feszültséget. A sajátos módon, tudatosan társított gyógynövények egy rendkívül erőteljes hatóanyag-komplexitást képesek elérni. A több gyógynövény együttesen sokkal széleskörűbb, összetettebb és intenzívebb hatást biztosít, mint a gyógynövények külön-külön. A Nepa gyógynövényei hozzájárulnak a kiegyensúlyozott idegműködés megteremtéséhez, a békés tudatállapot megtapasztalásához.

 

Miért különleges a Nepa?

A legtöbb stresszoldó gyógynövényes készítmény egy vagy jó esetben is csak egynéhány gyógynövényt tartalmaz. Természetesen nem lehet elvitatni egyetlen - az adott kibillent állapot kezelésére alkalmas - gyógynövény jótékony hatását sem, de 'a kevesebb több' elv itt egyáltalán nem érvényes! A Nepa különlegessége a 18 gyógynövény egymást erősítő hatásmechanizmusa. A több gyógynövény együttesen sokkal széleskörűbb, összetettebb és intenzívebb hatást biztosít!

A Nepa 18 olyan gyógynövény szinergista - egymást erősítő - komplexitása, amelyek hatóanyagai hozzájárulnak a kiegyensúlyozott idegműködés megteremtéséhez, a békés tudatállapot megtapasztalásához ezáltal a pihentető alváshoz.

Kinek és milyen esetben ajánljuk a Nepa-t elsősorban?

Az egész napos rohanás és fejben való pörgés állandó feszültséget és stresszt eredményez, melyet segítség nélkül nem egyszerű kezelni. Az felgyülemlett feszültség rányomja bélyegét az esti pihenőidőre és az alvás minőségére is, mely egy ördögi kört indít el. A tartós stressz - ha azt nem kezeljük - egy bizonyos határon túl kifejezetten káros a szervezet egészére, így a Nepa azoknak ajánlott, akinek akár csak az egyik jellemző az életére.

 • állandó stressz, vagy csak egy stresszes élethelyzet
 • szorongás,
 • pánik,
 • túlfeszített élet,
 • munkahelyi és magánéleti nyomás, problémák
 • átlagosnál nagyobb pszichés terhelés
 • feszített napirend, mely feszültséget okoz

A Nepa gyógynövényeinek harmada adaptogén. De mit is jelent ez?

Az adaptogén gyógynövények olyan különleges gyógynövények, melyek a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén, módosítják a test reakcióit a különféle stressz-hatásokkal szemben, így növelve a stresszel, szervi behatásokkal, kimerültséggel szembeni ellenállást.

Az adaptogén növények legfontosabb tulajdonságai, hogy harmonizálják a belső elválasztású mirigyek és az immunrendszer működését azáltal, hogy adaptálják, azaz beállítják a szervezet optimális működését, így a túlműködő szerveket nyugtatják, az alul működőket pedig serkentik. Valójában ezek a különleges növények olyan pontosan körül nem írható hatást váltanak ki az emberi szervezetben, aminek következtében megnő az ellenálló képesség a fizikai, kémiai, biológiai behatásokkal szemben.

 

Miért fontos kezelni stresszt?

Sajnos jelen korunk egyik alapvető problémája a stressz, és ezt senki sem kerülheti el, DE tehetsz ellene!

Felgyorsult, teljesítményorientált világunkban számtalanszor kerülünk ilyen helyzetbe, az erre történő reakció pedig mindig a vélt vagy valós veszélyhelyzet nagyságától függ, a stressz okozta kibillentség helyreállítása pedig attól, hogy milyen fokon és mennyire gyorsan vagyunk képesek az egyensúly visszaállítására.
Az egész napos rohanás és fejben való pörgés állandó feszültséget és stresszt eredményez, melyet segítség nélkül nem egyszerű kezelni. Az felgyülemlett feszültség rányomja bélyegét az esti pihenőidőre és az alvás minőségére is.
 

A stressz oka

Sok esemény okozhat stresszt. Néhány közülük nagyszámú embert érint és a legtöbb mindenkit! A felgyorsult életvitellel kapcsolatos mindennapi események - például költözés, egy ideges főnök, állásváltoztatás, házasság, válás, gyerekneveléssel kapcsolatos nehézségek, betegség, vizsgák az iskolában és lehetne még sorolni - mind állandó stresszes állapotban tartja a szervezetünket.

A stressz hormonok hatása a szervezetre.

Bármi is az ok, a reakció ugyanaz!
A stressz-hormonok kibocsátása nyomán az agyban és az izomzatban energia szabadul fel, és mobilizálódnak testünk tartalékai. A vegetatív idegrendszer aktivizálódik, aminek következtében a növekszik a test anyagcseréje, légzés felgyorsul, a szív gyorsabban ver és a test izmai tónusosabbá válnak. A stresszhelyzet elmúltával a szervezet normál esetben megnyugszik. De kérdés, hogy a felgyorsult életvitel mennyire támogatja ezt? Képesek vagyunk e magunktól visszalassulni? A válasz sajnos NEM!

A stressz-hormonok hatására felszaporodnak a vérben a káros zsírok, mely számtalan egészségügyi kockázatot rejt magába! Érszűkületet, hosszú távon szív-és érrendszeri betegségeket, akár szívinfarktust okozhat. Gyengül az immunrendszer, így a kórokozókkal szembeni védekezés is. A test ilyenkor azonnal jelez, mely betegség formájában jelentkezik. Érdemes ezeket a jelzéseket komolyan venni!

A daganatsejtek szaporodása felgyorsul, így a stressz esetenként akár rákbetegség kialakulását is elősegítheti.

Egy kialakult szorongás, pánikbetegség kezelése viszont sokkal több idő, pénz és energia. Ne várd ezt meg! Előzd meg a panaszokat, vedd fel a harcot a stresszel, tartsd egyensúlyban az idegállapotod, őrizd meg lelki békéd a NEPA 18 gyógynövényével, melyek célja az egyensúly megteremtése és fenntartása.

Tartós stressz okozta tipikus tünetek a következők:

 • alvászavar,
 • ingerlékenység,
 • türelmetlenség,
 • gyomorproblémák,
 • szorongás,
 • izomfeszülés,
 • fejfájás,
 • kiégés,
 • az emésztő rendszer érzékenysége,
 • szív- és érrendszeri, légzésszervi betegségek,
 • immunrendszer gyengülése és zavarai,
 • allergiás, asztmás megbetegedések.

 

Ajánlott fogyasztás

Naponta 3 kapszula, lehetőség szerint elosztva a nap folyamán, melytől a kibillent állapottól függően el lehet térni mindkét irányba.

A Nepa folyamatosan szedhető, ugyanis csak a kibillent működést harmonizálják, az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva, ezért ezek a gyógynövények soha nem lehetnek mérgezőek és normál adagolásban nem okoznak mellékhatásokat.

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

Mellékhatások nem ismertek!

Az Nepa táplálék-kiegészítő készítmény, alkalmazása nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést! Hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált. A kapszula bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén annak fogyasztása nem javallott, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt megrendeled.
 

 Adalékoktól mentes
 100% natúr
 Természetes alapanyagok
 Mellékhatások nélkül
OGYÉI notifikációs szám: 25943/2021.

 

 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.