Cytosan Fomentum gél - Energy - 100 ml

Cytosan Fomentum gél - Energy - 100 ml
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 100 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 3637
Ár:
Ár:5,500 Ft

A termékről

Energy - Cytosan Fomentum gél - 100 ml
 

A Cytosan Fomentum gél elsősorban a vastagbél, a vékonybél, a gyomor, a máj, az epehólyag, a lép-hasnyálmirigy és a kormányzó vezeték energetikai pályáját harmonizálja.
Magas molekulaszámú kálium-humátot, kálium-lignohumátot, borostyánkősavat és szilimarint tartalmaz, ápolja, méregteleníti és regenerálja a szervezetet. Az említett folyamatok a salakanyagok bőrön keresztül történő leadásán, valamint a hatóanyagok bőrön át megvalósuló felszívódásán alapulnak. A gélben levő anyagok képesek mélyen behatolni a szövetekbe, és ott magukhoz kötik a salakanyagokat.
 
Alkalmazása
A Cytosan Fomentum gélben levő anyagok képesek mélyen a szövetekbe hatolni, és ott magukhoz kötik a salakanyagokat, ezzel elősegítve a sejtek megújulását és védelmét. Ezeket a tulajdonságokat mosakodás vagy fürdés közben a bőr védelmére és megfiatalítására (arc maszkok) használhatjuk.
A Cytosan Fomentum gélből készített pakolásokat az arcon kívül a hátra, izmokra, ízületekre, sérült (horzsolások, ödéma, váraláfutás, sérülések) vagy károsodott (pl. UV sugárzás, sugárkezelés) bőrfelületre tehetjük.
A gélt könnyedén elkenjük a bőrön, és hagyjuk 20 percig hatni, majd vízzel mossuk le. A folyamatot többször is megismételhetjük.
Felhasználási területei
· Jótékonyan hat baktérium-, vírus- és gombafertőzések esetén.
· A bőrön át segít megszüntetni a belső szervek gyulladásait.
· Segíti a sebek gyógyulását: ödéma, véraláfutás, horzsolások, sérülések, műtéti sebek.
· Segíti a szövetek vérellátását, megszünteti a fáradtságot, és megkönnyebbülést hoz a túlerőltetett izmoknak.
· Jótékonyan hat a mozgásszervek állapotára, segít ízületi problémák, gyulladások, fájdalom esetén.
· Véd az UV sugárzás és a szabad gyökök ellen, lassítja a sejtek öregedésének folyamatát.
· Jótékonyan hat a bőrre, és jól alkalmazható bőrbetegségek (herpesz, ekcéma, kiütések, akne, viszkető bőrfertőzések) kezelésében.
· Segíthet túl erős és rendszertelen menstruáció esetén.
· Alkalmazható daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésére, valamint a sugárterápia alkalmazásakor fellépő mellékhatások enyhítésére. Méregteleníti a szervezetet, stabilizálja a szervezet egészének működését.
· Külsőleg maszk vagy pakolás formájában használható (pl. gerincre, izmokra, ízületekre, arcra, nyakra és fejre).
· Foggyulladás esetén: a fájó fog és a legközelebbi nyirokcsomó feletti bőrfelületet kenjük be Cytosan Fomentum géllel. Hagyjuk 20 percig hatni, majd mossuk le vízzel, és vastagon kenjük be Artrin krémmel. Amikor a krém bebarnult, mossuk le vízzel, majd kenjük be ismét a területet. Fájdalom esetén ismételjük meg a folyamatot többször egy nap, óránként, egészen addig, amíg a fájdalom nem csillapodik.
· Fájdalmas menstruáció esetén: a méh és a lágyék fölötti bőrfelületet kenjük be Cytosan Fomentum géllel (a köldöktől a lágyék felé haladva). Hagyjuk 20 percig hatni, majd mossuk le vízzel, és vastagon kenjük be Cytovitál krémmel. Egy óra elteltével mossuk le a krémet, majd kenjük be újra a területet krémmel (óránként). A teljes folyamatot 10 óránként ismételjük meg újra.
Összetétel
Víz, Ligno-humát, Kálium-humát, gyümölcscukor (hidratáló), Hydroxyethyl Ethylcellulose (emulgeáló szer), máriatövismag kivonat (szilimarin), xanthan gumi, glicerin, p-Anisic Acid, Dehydroacetic Acid (gomba és baktérium ellenes tartósító szer), borostyánkősav.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.